Službeno ne postoje 'prosti' emojiji, ali kreativni umovi su nekim sličicama prišili takve konotacije pa se najčešće koriste baš za opisivanje takvih pojmova. Znate li o kojim emojijima se radi?
Mogli bi vas uvaliti u nevolju: ovi emojiji se koriste kao simboli seksualnih pojmova

Mogli bi vas uvaliti u nevolju: ovi emojiji se koriste kao simboli seksualnih pojmovaSlužbeno ne postoje 'prosti' emojiji, ali kreativni umovi su nekim sličicama prišili takve konotacije pa se najčešće koriste baš za opisivanje takvih pojmova. Znate li o kojim emojijima se radi?

Ekipa s Emojipedije je provela istraživanje kojim su željeli otkriti s kojom namjerom se koriste emojiji patlidžana i breskve, a analiza statusa s Twittera pokazala je ovakvu situaciju:Čak više od 50% ekipe breskvu koristi kao simbol za guzu, a ako kažemo da su emoji patlidžana i kišobrana iskorišteni od strane Durexa kako bi se promovirao siguran seks, jasno je kakvu konotacije se tu kriju, zar ne?Koristite li i vi ova dva emojija?

I.N.

Pročitajte još:

'Napokon smo ga dočekali' – novi emoji izazvao ludilo među vlasnicima pametnih telefona

Nikada ne bismo rekli: pravo značenje emojija koje stalno koristite

Danas imamo svakakve, a ovako su izgledali prvi emojiji

 Objavljeno 23.12.2016. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: Emojiji, Seks

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se