Vožnja 'vlakom smrti' podiže adrenalin i ledi krv u žilama, a što tek reći na doživljaj ovog mladića, on će svoju vožnju u svakom slučaju pamtiti. Pazite što su mu pripremili!
Najokrutnija podvala koju vam netko može napraviti u zabavnom parku - užas! Ovo ga je dokrajčilo...

Najokrutnija podvala koju vam netko može napraviti u zabavnom parku - užas! Ovo ga je dokrajčilo...Zabavni parkovi jedna su nam od omiljenih stvari i definitivno doživljaj koji se pamti. Vožnja 'vlakom smrti' podiže adrenalin i ledi krv u žilama, a što tek reći na doživljaj ovog mladića, on će svoju vožnju u svakom slučaju pamtiti. Pazite što su mu pripremili!

Naime, par sekundi prije nego je vlak trebao krenuti rekli su mu da njegov pojas nije dobro spojen, ali vremena za zaustavljanje više nije bilo i vlak je krenuo. Uslijedila je stresna i urnebesna vožnja, pogledajte video.
Užaaaaas! Kako biste vi reagirali da vam ovo netko napravi? Komentirajte na našem Facebooku! 

Objavljeno 16.07.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: zabavni park, podvala

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se