Rashed Belhasa naizgled je samo običan petnaestogodišnjak, ali izgled vara. On je vlasnik skupocjenog auta kojeg može samo gledati.
Nastavak priče o bogatim klincima Dubaija - pogledajte Rashedovu tragediju

Nastavak priče o bogatim klincima Dubaija - pogledajte Rashedovu tragedijuNe znamo jesu li vama starci kupili auto, ali ako jesu sigurno nisu ovakav – ovo je priča o bogatom klincu Dubaija, Rashedu Belhasi, a.k.a. 'Money Kicksu', koji je poželio auto i dobio jedan od najmoćnijih autiju na svijetu – Ferrari F12 Berlinettu.

'Money Kicks' je sin jednog od najbogatijih poduzetnika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, poduzetnika Saifa Ahmeda Belhase i vlasnika tvrtke Saif Belhasa Group of Companies. Naravno da mu je u životu puno pomoglo bogatstvo tate, ali postao je poznat primarno zahvaljujući svojem vlogu i Instagramu.

Obožavatelj je brendova Supreme i Louis Vuitton, ali i Ferrarija. Iako je nama teško zamisliti spoj modne marke i automobila, Rashed je poželio upravo to. Originalni, žuti Ferrari, Saif je dao presvući za sina Rasheda i poklonio mu ga.Ovaj auto do stotke stiže za tri sekunde, a može voziti čak 340 km/h i njegova je cijena veća od milijun i pola kuna, ne računajući cijenu ukrašavanja printom.Najveća tragedije je da ga 'Money Kicks' neće moći voziti do svoje osamnaeste godine, odnosno još pune tri godine. Hoće li ga voziti netko drugi ili za bogate ne vrijede zakoni, preostaje vidjeti.

Foto:YouTube/Instagram

M.Z.


Pročitajte još:

Bogati klinci Dubaija – jesu li to najbogatiji tinejdžeri na svijetu?

Bogati klinci Instagrama – ti štediš za more, a ovako se zabavljaju oni s brdom para

Je li moguće? Ovako žive ruski bogati tinejdžeriObjavljeno 10.08.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: automobil, auto, Ferrari, Money Kicks, bogati klinci Dubaija, Dubai

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se