Obožavamo dobre reklame koje nas nasmiju ili natjeraju da se zapitamo, ali svakodnevno na televiziji ili na društvenim mrežama nailazimo na reklame koje su blago rečeno glupe.
OMG Reklama za  McDonald's šokirala mnoge: 'Nema šanse da više ikad tu jedem'

OMG Reklama za McDonald's šokirala mnoge: 'Nema šanse da više ikad tu jedem'Obožavamo dobre reklame koje nas nasmiju ili natjeraju da se zapitamo, ali svakodnevno na televiziji ili na društvenim mrežama nailazimo na reklame koje su blago rečeno glupe. Takav pridjev, ako je suditi po komentarima na internetu, zaslužila i nova reklama za McDonald's.

U reklami koja je zgrozila mnoge dječak počinje ispitivati majku o preminulom ocu kojeg nije imao priliku upoznati. Tata je volio nogomet, sviđao se djevojkama, imao sjajne cipele i imao plave oči. Njegov je sin totalna suprotnost i to ga jako rastuži. Ali onda ga majka odvede u  McDonald's i ispadne da dječak voli isti burger kao i njegov otac.Nije trebalo dugo da na Twitteru krene cijela lavina kritika:

'Bljuje mi se od ovoga', 'Nema šanse da više ikad tu jedem', 'McDonald's je upravo prikazao reklamu u kojoj koristi smrt oca jednog djeteta. Kome trebaju roditelji kad je tu hrana iz McDonald'sa?', 'Pozlilo mi je nakon ove reklame. Izgubila sam tatu s 9 godina. I sigurno ga se ne sjećam po sendvičima'
– samo su neki od komentara.

Nakon tisuća poruka i pritužbi, McDonald's se ispričao na uznemiravajućem sadržaju.

Foto:YouTube

I.I.

Pročitajte još:

LOL Reklama koju morate pogledati - Kendall Jenner ukrala pjesmu Elle King

Nova Zarina reklama razbjesnila fanove – slažete li se?

Fotografija modela izazvala bijes – znate li zašto?

Objavljeno 17.05.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: McDonald's, reklama,


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se