Znate kako nam je jer je i vama vruće – nesnosno vruće. No, moramo priznati da nam ovakvo što nikad ne bi palo na pamet. Ruski tinejdžeri doskočili su problemu vrućine na originalan način (ovo ipak nemojte pokušavati kod kuće).
Ovo nemoj pokušavati kod kuće - tinejdžeri napravili bazen u dnevnoj sobi u borbi protiv vrućine

Ovo nemoj pokušavati kod kuće - tinejdžeri napravili bazen u dnevnoj sobi u borbi protiv vrućineZnate kako nam je jer je i vama vruće – nesnosno vruće. No, moramo priznati da nam ovakvo što nikad ne bi palo na pamet. Ruski tinejdžeri doskočili su problemu vrućine na originalan način (ovo ipak nemojte pokušavati kod kuće).

Izgleda da se dečkima nije dalo 'skočiti' do bazena ili do mora, pa su napravili svoj privatni bazen u dnevnoj sobi, piše Moscow Times. Dečki inače žive u gradu Orel koji je smješten 350 km sjeverozapadno o Moskve, gdje se temperature (baš kao i kod nas), penju preko 30 stupnjeva Celzijevih.Fotke njih kako se kupaju u kućnom bazenu postale su viralne u sekundi, ali reakcije su bile podijeljene – jedni su im čestitali na originalnosti i kreativnosti, dok su ih drugi proglasili glupima jer nisu svjesni opasnosti kojoj se izlažu ovim potezom.
Koristili su samo polietilensku građevinsku foliju koju su obljepili ljepljivom trakom.
Ipak, ovo vam ne preporučujemo da radite u svojim kućama jer može biti potencijalno opasno jer nikad ne znate gdje su provedene vaše električne instalacije, a svi znamo što se dogodi kada se spoje voda i struja, jelda?


Naravno, ne znamo kako su dečki ispumpali vodu iz dnevne sobe niti znaju li vlasnici stana što su napravili, ali sigurni smo da nisu predvidjeli ovu konstrukciju za kupanje u dnevnoj sobi.

Foto: YouTube

M.Z.


Pročitajte još:

Je li moguće? Ovako žive ruski bogati tinejdžeri

Ljeto - carstvo znoja ili kraljevstvo hedonizma?

Kakav smijeh: Urnebesni načini kako se ekipa rashlađuje od vrućinaObjavljeno 12.07.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: bazen, ljeto, dnevna soba, tinejdžeri, Rusija, kupanje

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se