Jodie Duncan iz Škotske nije mogla ni zamisliti da će postati hit na internetu, a sve zahvaljujući njezinom dečku Kieronu koji je otišao na rođendanski party i popio koju čašicu viška.
Pijani tinejdžer pisao svojoj djevojci – a njegove poruke postale hit na internetu

Pijani tinejdžer pisao svojoj djevojci – a njegove poruke postale hit na internetu16-godišnja Jodie Duncan iz Škotske nije  mogla ni zamisliti da će postati hit na internetu, a sve zahvaljujući njezinom 18-godišnjem dečku Kieronu koji je otišao na rođendanski party i popio koju čašicu viška.Naime, trebali su ići zajedno na rođendan, no Jodie se razboljela i on je išao sam. Malo je pretjerao s alkoholom i nakon što je došao kući shvatio je da se možda njegova djevojka ljuti na njega. Jodie nije gledala na mobitel neko vrijeme, a kad je konačno bacila oko vidjela je poruke na svim društvenim mrežama. WhatsApp, Instagram Facebook, sms, Snapchat i Twitter – poruke su bile svugdje.A najbolji je bio poklon bon u MAC-u.'Nisam bila uopće ljuta, samo sam odmahnula glavom', rekla je Jodie koja je screenshot svog ekrana na kojem su obavijesti o porukama objavila na svom profilu te odmah postala hit.

'Mislila sam da će biti fora podijeliti to s mojim prijateljima, a na kraju su svi nekako to počeli dijeliti. Svi su za nas počeli komentirati da smo savršen par i da bi svi tako trebali reagirati', ispričala je.

Kasnije je objavila i sliku svog dečka koji na mobitelu čita članak o tome kako ostati trijezan – da se malo našali s cijelom situacijom.

Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Došli su 'veseli' na posao: glumci koji su bili pijani na setu

Uhvaćeni u zločinu: celebovi koji su snimljeni dok konzumiraju drogu

Posljedice opijanja: zašto ne piti alkohol?

Objavljeno 15.12.2016. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: pijani, dečko, cura, veza

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se