Sigurno ste barem jednom sanjali neke od ovih ružnih snova - evo što oni znače!Prevrtanje u posteljini, mučne scene, hladan znoj i buđenje s osjećajem straha i panike – uobičajen scenarij kada imamo ružne snove.

Noćne more mogu imati toliko snažan utjecaj na nas da cijeli dan može biti prisutan osjećaj nelagode i lagane tjeskobe. U nastavku otkrivamo neke od najčešćih noćnih mora i što one znače...

# 1 Ispadanje zuba

Zubi u snovima se povezuju s problemima u komunikaciji u pravom životu. Ima više verzija snova s motivom zubi, ali najčešći su oni u kojima zubi ispadaju. Sve što ima veze s ustima ukazuje na komunikaciju pa vas tako ispadanje zubi može podsjećati na tajnu koju ste nedavno izbrbljali, a obećali ste šutjeti. Pokušavate li u snu ugurati zube nazad ili ih držati kako ne bi ispali? Vjerojatno vas muči grižnja savjeti zbog onoga što se otkrili.Objavljeno 15.06.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: snovi, sanjarica, noćne more

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se