Plesanje na šipki nije aktivnost kojom se bave samo profesionalne plesačice u striptiz klubovima nego je i fitnes trening. Nakon jedne tv emisije postavlja se pitanje je li `pole dance` primjeren za djevojčice.
Šok na tv ekranu: oskudno odjevene djevojčice plesale oko šipke

Šok na tv ekranu: oskudno odjevene djevojčice plesale oko šipkePlesanje na šipki nije aktivnost kojom se bave samo profesionalne plesačice u striptiz klubovima nego je i fitnes trening. Nakon jedne tv emisije postavlja se pitanje je li `pole dance` primjeren za djevojčice.

U britanskoj jutarnjoj emisiji This Morning gledatelji su mogli vidjeti nešto što ih je uistinu šokiralo. Naime, 8-godišnje djevojčice su plesale oko šipke odjevene u vruće hlačice i u topiće koji otkrivaju trbuh.

Užasnuti gledatelji odmah su na Twitteru napisali svoje mišljenje o tome što su vidjeli te su pokazali zabrinutost na temu seksualizacije djece. Jedan od korisnika se pita je li uistinu vidio djevojčice koje polugole plešu oko šipke.Dječja psihologinja Emma Kenny je pokušala objasniti kako djevojčice u tome vide samo oblik vježbe, ali da su svi drugi u krivu jer takav ples povezuju sa odraslim ženama i seksom.

Instruktorica i majke djevojčica uopće ne vide problem u ovom nastupu i plesu.Možemo slobodno reći da nitko ne bi ples ovih djevojčica povezao sa striptizom da nisu bile polugole što je totalno neprimjereno. Što vi mislite o ovome- je li ovo ipak previše?


Izvor/foto: Youtube/Twitter

I.P.


Pročitajte još:

Šokantno: pogledajte kako lako tinejdžerice pristaju na sastanak sa strancem

Šokantni rezultati istraživanja: tinejdžeri bi se radije odrekli ručka nego društvenih mreža

Utrka za popularnost: maloljetnice se natječu u golotinji na fejsu!
Objavljeno 17.02.2016. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: striptiz, ples oko šipke, djevojčice plesale oko šipke, pole dance

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se