Nisi jedina koja se pita kako je ljeto došlo tako brzo. Kao da si jučer donijela odluku da od siječnja krećeš vježbati svaki dan i zdravo se hraniti, a sad se gledaš u ogledalo i daleko si od #summerbody ciljeva.
Stvari koje kuže cure koje žele biti mršave, ali mrze vježbati – prepoznaješ li se?

Stvari koje kuže cure koje žele biti mršave, ali mrze vježbati – prepoznaješ li se?Nisi jedina koja se pita kako je ljeto došlo tako brzo. Kao da si jučer donijela odluku da od siječnja krećeš vježbati svaki dan i zdravo se hraniti, a sad se gledaš u ogledalo i daleko si od #summerbody ciljeva.

Nisi ti kriva – trudila si se, ali nekako su čips i kauč i serija uvijek pobijedili. A možda je problem u tome što stvarno jako ne voliš vježbati. Ako je to problem, onda su ovo stvari koje itekako kužiš.

1. Tjelesni si izbjegavala kad god si mogla – i sad ti je žao.2. Od same pomisli na znojenje počneš se znojiti.3. Svaki odlazak u teretanu otkazala si jer ti je mačka bolesna/imaš mengu/pada kiša/moraš pomagati mami doma.4. Ne osjećaš se ugodno dok te drugi gledaju kako umireš na biciklu ili traci za trčanje ili dizanju bučica.5. Nakon pet minuta vježbanja boli te svaki mišić i zadihana si i znojna6. Vježbaš pola sata i odmah misliš da zaslužuješ vrećicu čipsa i cijelu čokoladu7. Dok neki uživaju u vježbanju, tebi je to najgora kazna8. Očekuješ da se rezultati vide nakon samo jednog dana vježbanja9. Odluka je pala: vježbat ćeš kad dođeš na more – puno hodanja i plivanja u moru10. Cure s oblinama su bolje, mršavice nitko ne voli – zaključuješ da voliš sebe i s nekoliko kila viša i uživaš u ljetu
Foto: Instagram/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Ovo je hit ljeta – pjesma za sve cure koje nemaju savršenu liniju i ponosne su na to

Do ljeta u formi - vježbe koje možeš raditi u svojoj sobi

Trend koji nas je oduševio – fitness spavanjem gube se kalorije!

Objavljeno 19.06.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: vježbanje, mršava, tijelo, ljeto,

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se