Iako si prema godinama ili nekim društvenim normama odrasla, neke ćeš stvari raditi bez obzira na to koliko godina imaš.
Stvari koje smo KAO prerasli, ali i dalje ih radimo

Stvari koje smo KAO prerasli, ali i dalje ih radimo Godine su samo broj i to je činjenica, no očekuje se da se u nekim godinama počneš ponašati zrelije i odgovornije. Ne možeš se više ponašati kao klinka i to je skroz okej. No, svako pravilo ima iznimku.

Iako si prema godinama ili nekim društvenim normama odrasla, neke ćeš stvari raditi bez obzira na to koliko godina imaš.

1. Čokolino – ovo ne treba objašnjavati. Nikad nisi prestar za čokolino.2. Plišane igračke na krevetu – nakon teškog dana nema veće sreće od bacanja na krevet među sve plišance.3. Spavanje s upaljenim svijetlom – možda nije upaljeno ono veliko, ali neka slatka noćna lampica je skroz cool.4. Gledanje crtića – ionako je većina novih napravljena za starije.5. Naručivanje Happy Meala – pa dobije se igračka!6. Popodnevni spavanac – dok si bila mlađa mrzila si to, a sad je to najveća sreća.7. Igranje u parku – ljuljanje na ljuljačkama nikad se ne prerasta.Foto: Giphy/Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Test koji otkriva zanimljiv detalj o tebi – kako najčešće nosiš ruksak ili torbu?

Ima (samo) 12 godina i bavi se tetoviranjem – biste li mu se dale u ruke?

10 svađa koje vode sve sestre – jeste li i vi među njima?
Objavljeno 08.08.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: godine, prestari, stari

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se