Školski wc često je mjesto radnje u mnogim školama – tamo se popravlja šminka, trača se, plače i kuju se planovi za vikend. Ovog puta, u jednoj školi u Kanadi, wc je bio mjesto rasprave između cura i dečki iz te škole.
Svađa u školskom wc-u: Cure ostavile poruku na koju su dečki brzo i oštro odgovorili

Svađa u školskom wc-u: Cure ostavile poruku na koju su dečki brzo i oštro odgovoriliŠkolski wc često je mjesto radnje u mnogim školama – tamo se popravlja šminka, trača se, plače i kuju se planovi za vikend. Ovog puta, u jednoj školi u Kanadi, wc je bio mjesto rasprave između cura i dečki iz te škole.

U ženskom wc-u pojavila se poruka u kojoj se cure žale da im je dosta toga da ih dečki promatraju kao seksualne objekte:

'Kad se cure kritiziraju jer imaju prekratke hlače ili im se vidi grudnjak to samo znači da ih se predstavlja kao 'seksualnu smetnju' dečkima koji se ne mogu koncentrirati na učenje. Ispada da je važnije da dečki imaju 'sigurno okuženje' nego naše obrazovanje. Umjesto da se tako ponašate, naučite dečke da cure nisu seksualni objekti', pisalo je na poruci na zidu, prenosi Seventeen.Nije dugo trebalo da se jave i dečki:

'Kad na sebi imate malo odjeće ili se oblačite provokativno jer je vani 'vruće' i jer mislite da je to atraktivno stavljate nas u poziciju da nam se teško koncentrirati. Umjesto da se oblačite kao dro*e mislite na naše obrazovanje i oblačite se konzervativnije', vratili su dečki.U roku sat vremena poruke su uklonjene iz wc-a i poslane roditeljima, a ostalo je pitanje – tko je u pravu?Foto: Pixabay

I.I.

Pročitajte još:

Maturalna večera: Period kad se cijeli razred svađa ili najvažniji događaj u životu?

Cura postala hit na internetu zbog photoshopirane fotke – epic fail ili ttyl cool?

Bi li ovo prošlo kod vas? Cura nije mogla napisati zadaću pa poslala mail profesoru

Objavljeno 09.06.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: cure, dečki, odjeća

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se