Obožavamo iluzije i način na koji se neke fotke igraju s našim umom. Upravo takvom umjetnošću bavi se Rob Gonsalves, Kanađanin čije slike svakako treba pogledati dva puta. Ovakva vrsta umjetnosti zove se nadrealizmom, a karakteriziraju ga fantazijska, iracionalna i imaginacijska komponenta.
Totalno zabavno: Lude slike koje se poigravaju našim umom

Totalno zabavno: Lude slike koje se poigravaju našim umomObožavamo iluzije i način na koji se neke fotke igraju s našim umom. Upravo takvom umjetnošću bavi se Rob Gonsalves, Kanađanin čije slike svakako treba pogledati dva puta. Ovakva vrsta umjetnosti zove se nadrealizmom, a karakteriziraju ga fantazijska, iracionalna i imaginacijska komponenta.

U svojim slikama spaja realno i nerealno te podsjeća na to da je sve oko nas na neki način povezano. Ovo su samo neke od njegovih fotografija, a moramo priznati da su nam neke baš cool. A i fora je, osim na likovnom, naučiti nešto novo o umjetnosti.Foto: Rob Gonsalves
I.I.

Pročitajte još:

Igra za mozak: optičke iluzije koje će vas skroz zbuniti

Optičke iluzije koje će potpuno zbuniti vaš mozak

Halucinirajte bez opijata uz pomoć ove optičke iluzije!Objavljeno 22.11.2016. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: iluzija, fotografije,

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se