Ponekad se dogodi da jednostavno ne možemo vjerovati svojim očima. Vruće nam je pa nam svakakve ideje padaju na pamet, ali ovako nešto ne bismo uspjeli izvesti. Bi li ti?
Ultimativni ljetni izazov - tko je dovoljno spretan da uspije ovo?

Ultimativni ljetni izazov - tko je dovoljno spretan da uspije ovo?Ponekad se dogodi da jednostavno ne možemo vjerovati svojim očima. Vruće nam je pa nam svakakve ideje padaju na pamet, ali ovako nešto ne bismo uspjeli izvesti. Bi li ti?

Morgan Evick je na svoj Twitter profil iz zezancije objavila video u kojem se nepoznati spretan dečko spustio toboganom naizgled sasvim normalno – tijelo mu se spuštalo plastičnim prolazom do kad nije došlo do vode. Mi u tom trenutku tonemo u vodu, ali on ne – on je proklizao po stražnjici i ispruženim nogama do ruba bazena i dočekao se na nogama.


Ovaj video objavljen je 4. lipnja i već je uspio skupiti preko 85.000 retweetanja. Dva dana nakon objave Morgan je objavila novi status u kojem se ispričava svima kojima nije odgovorila na društvenim mrežama jer su 'podivljale'.

Imamo i prigodnu pjesmu za to.Foto: Twitter/YouTube

M.Z.

Pročitajte više:

'Damn Daniel' – gdje je danas tinejdžer koji se proslavio preko noći?

Viralni video: Tinejdžerice se ozbiljno potukle

[VIDEO] LOL Odmah je postao hit na internetu – tuljan se malo zaigraoObjavljeno 09.06.2017. u kategoriji Zanimljivosti


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se