Umjesto da love Pokemone igrači će se boriti protiv zombija, a fora je u tome što će se moći boriti sami ili u suradnji s nekim od popularnih likova.
Uz Pokemone GO ekipa je totalno poludjela – što će se tek dogoditi uz ovu novu igricu?

Uz Pokemone GO ekipa je totalno poludjela – što će se tek dogoditi uz ovu novu igricu?Nakon što je izašla igrica Pokemon Go ekipa je bezumno hodala po gradu, ulicama, cestama – brojali su se koraci i hvatali su se Pokemoni. Svi su je isprobali pa makar je i obrisali nakon dva dana igranja jer im je bila glupa. Ali bio je to totalni kaos.

Uskoro na tržište stiže nova igrica za koju predviđamo da bi mogla izazvati još veće ludilo. Riječ je o igri temeljenoj na seriji "The Walking Dead" koja bi se uskoro trebala pojaviti u Appleovu App Storeu i trgovini Google Play. Umjesto da love Pokemone igrači će se boriti protiv zombija, a fora je u tome što će se moći boriti sami ili u suradnji s nekim od popularnih likova iz serije.

Ovako će to izgledati:A sad vas pitamo:Foto: YouTube

I.I.

Pročitajte još:

I mi smo se igrali s Barbikama i Kenovima – pogledaj kako danas izgledaju

Je li najpopularnija igračka godine 'poharala' i hrvatske škole?

Zbog nje su u školama zabranjivali narukvice, a sada se vratila - saznali smo zašto je igra 'Šarene narukvice' tako opasna
Objavljeno 06.09.2017. u kategoriji Zanimljivosti
Tagovi: igra, The Walking Dead, zombiji, Pokemon,

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se