Na adresi Lektire.com.hr nalazi se više od 200 lektira za osnovnu i srednju školu. "20000 milja pod morem", "Mali princ", "Ana Karenjina", "Družba Pere Kvržice"... neki su od objavljenih naslova...
Lektire.com.hr - klikom do čiste petice

Lektire.com.hr - klikom do čiste peticeNa adresi www.lektire.com.hr nalazi se više od 200 lektira za osnovnu i srednju školu. "20000 milja pod morem", "Mali princ", "Ana Karenjina", "Družba Pere Kvržice", "Junaci Pavlove ulice", "Romeo i Julija"... neki su od objavljenih naslova.


Uz većinu lektira mogu se pronaći bilješke o piscu, kratak sadržaj, informacije o likovima i njihova analiza te druge korisne informacije.

Naravno, objavljeni sadržaji trebali bi vam poslužiti kao pomoć pri samostalnoj analizi i pisanju lektire. Dakle - ne preporučamo vam da samo prepišete lektire, obavezno pročitajte i knjige, osim ako ne želite da pola razreda ima istu lektiru. :)

Sadržaji objavljeni na stranici Lektire.com.hr djelo su učenika i čitatelja koji su svoje uratke odlučili podjeliti sa ostalima, a ukoliko to i sami želite - pošaljite nam vaše lektire i referate na lektire@teen385.com.

Više: www.lektire.com.hrObjavljeno 16.10.2009. u kategoriji Lifestyle

dana1012

dana1012

lektira mi je uvijek prenaporna, pa mi ova pomoć uvijek dobro dođe...

mawaswatka

mawaswatka

ja samo prepišem.ali iz testa uvijek dobijem 3


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se