Na adresi Lektire.com.hr nalazi se više od 200 lektira za osnovnu i srednju školu. "20000 milja pod morem", "Mali princ", "Ana Karenjina", "Družba Pere Kvržice"... neki su od objavljenih naslova...
Lektire.com.hr - klikom do čiste petice

Lektire.com.hr - klikom do čiste peticeNa adresi www.lektire.com.hr nalazi se više od 200 lektira za osnovnu i srednju školu. "20000 milja pod morem", "Mali princ", "Ana Karenjina", "Družba Pere Kvržice", "Junaci Pavlove ulice", "Romeo i Julija"... neki su od objavljenih naslova.


Uz većinu lektira mogu se pronaći bilješke o piscu, kratak sadržaj, informacije o likovima i njihova analiza te druge korisne informacije.

Naravno, objavljeni sadržaji trebali bi vam poslužiti kao pomoć pri samostalnoj analizi i pisanju lektire. Dakle - ne preporučamo vam da samo prepišete lektire, obavezno pročitajte i knjige, osim ako ne želite da pola razreda ima istu lektiru. :)

Sadržaji objavljeni na stranici Lektire.com.hr djelo su učenika i čitatelja koji su svoje uratke odlučili podjeliti sa ostalima, a ukoliko to i sami želite - pošaljite nam vaše lektire i referate na lektire@teen385.com.

Više: www.lektire.com.hr


Objavljeno 16.10.2009. u kategoriji Lifestyle

 

OMG: Tko bi se usudio provozati ovim čudom?

Za sve mlade, urbane i buntovne: Novi trend odijevanja je stigao!

Dopisivanje stvara ovisnost jer je slično orgazmu

 dana1012

dana1012

lektira mi je uvijek prenaporna, pa mi ova pomoć uvijek dobro dođe...

mawaswatka

mawaswatka

ja samo prepišem.ali iz testa uvijek dobijem 3


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!


Horoskop

Moda i ljepota

Idesh!

Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?


Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se