Dobrodošli na portal Teen385! Nadamo se da ćeš se zabaviti i pronaći nešto zanimljivo za sebe. Za registraciju ti je potreban važeći mail, jer ćeš na njega dobiti potvrdu kojom ćeš aktivirati svoj korisnički račun. Prije registracije te molimo da pročitaš uvjete korištenja te se registriraš samo ako ih prihvaćaš.

Upozorenje: Uredništvo Teen385 protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, prekršitelji će biti prijavljeni policiji. Od 1.1.2013. na snazi je i novi kazneni zakon o komunikaciji na internetu te se svakako informiraj o njemu.

Napomena: Ukoliko prilikom registracije ne dobijete mail s linkom za aktivaciju, obavezno provjerite pretinac 'neželjene pošte' (Junk folder), a ukoliko ni tamo ne pronađete mail s kodom za aktivaciju - javite nam se na info@teen385.com.
Želimo vam dobru zabavu! :)

Već se znamo?

Prijavi se!

Zaboravljena lozinka?

Nisi registriran?

Registriraj se!


* najmanje 5 znakova


* najmanje 5 znakova


* adresa mora biti valjana

Muško Žensko


5 + 1 = * upiši zbroj


Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se