Voliš vidjeti lijepo uređene nokte i obožavaš različite nijanse ili nove trendove, ali kad sama pokušaš nalakirati svoje nokte to jednostavno ne ispadne tako dobro. I gotovo uvijek lakiraš nokte u zadnji čas i onda ih zakačiš za nešto i uništiš sve.
Lak za nokte u prahu je spas za sve nespretne cure

Lak za nokte u prahu je spas za sve nespretne cureVoliš vidjeti lijepo uređene nokte i obožavaš različite nijanse ili nove trendove, ali kad sama pokušaš nalakirati svoje nokte to jednostavno ne ispadne tako dobro. I gotovo uvijek lakiraš nokte u zadnji čas i onda ih zakačiš za nešto i uništiš sve.


Brend Kiara Sky osmislio je lak koji će riješiti sve te tvoje probleme. Do sada su izmišljeni već lak u spreju i u obliku markera, a sada je osmišljen i onaj u prahu.


Radi se o Dip Powder prahu za nokte koji se upotrebljava tako da se prvo nanese sloj bezbojnog laka, a onda se nokat uroni u prah koji e zalijepi za bezbojni lak. Višak praha se otpuhne, a nokat zatim premaže još jednim slojem bezbojnog laka da boja bude intenzivnija. Ovako to točno izgleda:
Foto: Kiara Sky

I.I.

Pročitajte još:

Kako iskoristiti lak za nokte u DIY projektima?

To smo čekali: lak za nokte u obliku spreja!

5 trikova za brže sušenje laka na noktima

Objavljeno 28.10.2016. u kategoriji Ljepota i zdravlje
Tagovi: lak, lak za nokte, nokti, prah

Povezano

maja5678

maja5678

pre cool


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se