Svi u ormaru imamo uske traperice, torbe koje nosimo na jedno rame, jakne s teškim kapuljačama i statement ogrlice. I sve to nosimo na različite prilike, ali u pravilu svaki dan nosimo barem jedno od navedenog.
Pazi što nosiš - odjeća koju bi bilo dobro nositi što rjeđe

Pazi što nosiš - odjeća koju bi bilo dobro nositi što rjeđeSvi u ormaru imamo uske traperice, torbe koje nosimo na jedno rame, jakne s teškim kapuljačama i statement ogrlice. I sve to nosimo na različite prilike, ali u pravilu svaki dan nosimo barem jedno od navedenog.

Možda bismo idući puta trebali razmisliti hoćemo li odijenuti nešto od toga ili ćemo čuvati zdravlje.
Kiropraktičar Tim Hutchful za britanski Mirror rekao je da navedene odjevne predmete i asesoare ne trebamo prestati nositi, ali ih trebamo nositi rijeđe.

Uske traperice štete tijelu jer onemogućavaju kretanje u kukovima i koljenima.Teške torbe koje nosimo na jedno rame mogu spustiti to rame, zbog čega nas može boljeti kralježnica.Velike kapuljače vrše pritisak na leđa.Statement ogrlice preteške su za vrat i opterećuju ga.Nisu baš ni balerinke i japanke idealan odabir – uzrokuju bolove u stopalima i leđima jer ne fiksiraju nogu. To može utjecati na petu, Ahilovu petu, prste... i nastaju nam žuljevi i tvrde pete, a to stvarno ne izgleda dobro.


Kako bismo izbjegli štetan utjecaj na zdravlje, trebali bismo napraviti pauzu od nošenja tih navedenih predmeta barem nekoliko dana u tjednu – jer zdravlje je prije ljepote!

Foto: Pixabay

M.Z.

Pročitajte još:

Korisni trikovi: kako učiniti da odjeća traje duže

Modne pogreške: odjeća koja će vas učiniti vizualno debljima

Sportska odjeća za casual outfit - ovo morate imati!Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se