Nosili su se chokeri, konturiralo se lice, IN su bile resice, a kad je boja za kosu u pitanju jedna je svakako bila najtraženija ove godine.
Plava, ljubičasta, crna – koja boja kose je bila najpopularnija ove godine?

Plava, ljubičasta, crna – koja boja kose je bila najpopularnija ove godine?Nosili su se chokeri, konturiralo se lice, IN su bile resice, a kad je boja za kosu u pitanju jedna je svakako bila najtraženija ove godine. Svaka hrabra cura koja voli eksperimentirati ove je godine u frizerskom salonu imala samo jednu želju – siva kosa.

Naše bake bile su sve u trendu 2016. godine, a mlađa ekipa morala je umjetnim putem doći do sive ili sijede kose koja je bila apsolutni hit. Prodaja sive boje za kosu prošle godine drastično je skočila, a najčešće je kupuju žene starosti između 22 i 28 godina.

'Ova boja bila je hit jer su je ljudi doživljavali kao elegantnu, sofisticiranu i cool', rekla je Megan Potter, čelnica Superdruga.
Super vijest je da će se ovaj trend nastaviti i u 2017. pa ako  ste željne promjene, ova boja će svakako biti pravi modni pogodak.
Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Novi/stari trend među djevojkama – 'bakina kosa'

10 razloga zašto je super imati dugu kosu

8 razloga zašto je važno da djevojka ima dugu kosu

Objavljeno 12.12.2016. u kategoriji Ljepota i zdravlje
Tagovi: kosa, siva boja, trend

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se