Svjedoci smo svakakvih modnih trendova, ali i kozmetičkih. Nedavno su nas iznenadile obrve u obliku bodljikave žice i one u obliku perja, trend crne ljepljive trake, muški kombinezon...
Glina na licu, školjke i stari nakit na kapcima, kavijar i toaletni papir na usnama

Glina na licu, školjke i stari nakit na kapcima, kavijar i toaletni papir na usnamaSvjedoci smo svakakvih modnih trendova, ali i kozmetičkih. Nedavno su nas iznenadile obrve u obliku bodljikave žice i one u obliku perja, trend crne ljepljive trake, muški kombinezon...

Sada su na red došli oni kozmetički – donosimo priču o popularnim pojavama u Europi i Americi, a uskoro će (vjerojatno) doći i kod nas.

Jedan od njih je šminkanje usana toaletnim papirom u stilu (pogađate) jednoroga. Dvadesetsedmogodišnja vizažistica iz Italije izmislila je ovaj način šminkanja nakon što je shvatila da je u fokusu šminke često tekstura – pa je za podlogu stavila toaletni papir. Prvo ga je iskrojila prema usnama i zalijepila, a zatim nanijela sjajni ruž. I ustvari izgleda odlično!


Radila je ona i svakakve druge 'ludorije': školjke i stari nakit aplicirala na kapke umjesto sjenila, kavijar nanosila umjesto ruža. Čak je i glinu oblikovala u razne forme i lijepila ga oko očiju i po donjem dijelu obraza.

Ovo izgleda totalno ludo, ali i cool istovremeno.Foto: Pixabay/Instagram

M.Z.


Pročitajte još:

Što se događa s modom - zar postoji netko tko bi ovako nešto obukao za van?

Novi trend za muškarce - cure, biste li dale šansu ovakvom dečku?

OMG Nadamo se da ovo neće uzeti maha i kod nas - što se to događa s obrvama?Objavljeno 29.05.2017. u kategoriji Modne vijesti
Tagovi: modni trendovi, ludo, kozmetički trendovi, šminkanje

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se