Svi znamo što se već događalo s obrvama - prvo su u modi bile one u obliku perja, zatim u obliku bodljikave žice, a sada je Instagram poharala slatka varijanta.
Misliš da tvoje obrve nisu dovoljno lijepe? Možda je ovo pravi trik za tebe

Misliš da tvoje obrve nisu dovoljno lijepe? Možda je ovo pravi trik za tebeČini se da moda nikad nije bila čudnija – nedavno su u Tokiju predstavljene tanga traperice, šljokice su se počele nositi na jeziku, s cipelama nemamo pojma što se događa jer su na revijama isfurane meksikanske tenisice i redizajnirane crocsice – kao da želimo furati samo do sada nezamislive trendove.


Svi znamo što se sve događalo već s obrvama -  prvo su u modi bile one u obliku perja, zatim u obliku bodljikave žice, a sada je Instagram poharala slatka varijanta – one sa srcem u sredini.Teen Vogue piše da ovakve obrve mogu nastati na dva načina – korištenjem sitnog kalupa i britvice i u Photoshopu. LOL.

Mi vjerujemo da je ovo sasvim moguće napraviti na obrvama, naročito ako imaš malo deblje obrve, kakve se sad nose. U sredinu obrve, odnosno na njezin najdeblji dio apliciraj mali kalup u obliku srca (možeš ga i sama izraditi od papira) i obrij britvicom onaj dio obrve koji se nalazi unutar kalupa.


Foto: Instagram/Shutterstock

M.Z.


Pročitajte još:


Ne voliš svoje obrve – možda je ova perika pravo rješenje za tebe


OMG Nadamo se da ovo neće uzeti maha i kod nas - što se to događa s obrvama?


A sve zbog debelih obrva: tinejdžerica bila žrtva bullyja, a sada je postala model
Objavljeno 08.11.2017. u kategoriji Modne vijesti
Tagovi: obrve, srce, kalup, britvica, Instagram, modni trend

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se