Ako pratiš modu, isprobavaš modne kombinacije, otkrivaš beauty trikove i zanima te sve o ruževima, lakovima za nokte, maskarama i ostaloj kozmetici, ti bi mogla biti osoba koju tražimo.
Teen385 poziva modne i beauty blogerice na suradnju

Teen385 poziva modne i beauty blogerice na suradnjuAko pratiš modu, isprobavaš modne kombinacije, otkrivaš beauty trikove i zanima te sve o ruževima, lakovima za nokte, maskarama i ostaloj kozmetici, ti bi mogla biti osoba koju tražimo.

Prošle godine smo ostvarili uspješnu suradnju sa zanimljivim blogericama (i jednim blogerom :)) koji su pisali odlične članke o različitim temama. Neki od njih, koji su se posebno istaknuli, i dalje će surađivati s nama, ali želimo pružiti priliku i drugim mladim nadama.

Najčitaniji tinejdžerski portal Teen385 zato poziva blogerice na suradnju. Najvažniji i jedini uvjet jest da imaš blog koji je aktivan (na tvom blogu vidjet ćemo kako i koje teme si do sada obrađivala).

Ako bi željela surađivati s nama, javi nam se na mail info@teen385.com, napiši 3-4 rečenice o sebi (koliko imaš godina, odakle si, u koju školu/fakultet ideš...) te priloži link na svoj blog.

Prijave skupljamo do sljedeće nedjelje, 17.01., a nakon toga ćemo se javiti samo blogericama koje uđu u uži krug.

Jedva čekamo vidjeti vaše prijave :)Objavljeno 08.01.2016. u kategoriji Modne vijesti
Tagovi: Blogerice, Moda, Beauty

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se