Početak školske godine nosi nove obaveze sa sobom i zadajemo si nove ciljeve, pa zašto ne bismo prilagoditi boju ruža dojmu koji želimo ostaviti?
Ruž biraj ovisno o tome što želiš postići - koja boja idealno odgovara tebi?

Ruž biraj ovisno o tome što želiš postići - koja boja idealno odgovara tebi?Početak školske godine nosi nove obaveze sa sobom i zadajemo si nove ciljeve, pa zašto ne bismo prilagoditi boju ruža dojmu koji želimo ostaviti?

Ruževi su nam omiljeni make-up, naročito tijekom jesenskih dana kada se vraćamo rutini svakodnevnog uređivanja za školu, faks i posao – za sve generacije vrijedi isto – svi prije izlaska iz kuće planiramo svoj 'look' kojim ćemo odati željeni dojam.

Ako želiš 'izaći iz svoje čahure', a nisi baš društvena – za tebe je idealan ruž boje kestena. Odat ćeš dojam samopouzdane osobe otvorene za nove životne opcije. Osim toga, to je boja jeseni, prikladna za prirodan izgled u ovo doba godine.Ako želiš preuzeti inicijativu i postati vođa – nosi svijetlo ružičastu. Djelovat ćeš moćno i svježe, samopouzdano i neustrašivo (poput muškaraca u odijelima s crvenom kravatom).Ako se želiš isticati – jedina opcija je crveni, naravno. Idealan je za osobe koje su 'opinion makeri', samosvjesne i one s izraženim vlastitim stilom. Nose ga osobe koje vole izaći iz zone komfora i ikone stila, npr. Marilyn Monroe.Ako se želiš lakše uklopiti u društvene tokove – tvoj odabir bi trebala biti boja svijetlog koralja ili narančasta
. To su boje koje privlače druge ljude, a s njima ne možeš promašiti – takvih nijansi uostalom ima najviše.Foto: Pinterest/Shutterstock

M.Z.


Pročitajte još:

Tri 'ljetne' boje koje ćemo nositi tijekom jeseni

Video koji će obožavati sve cure – rastopila je sve svoje ruževe i dobila savršenu nijansu!

Koji su bolji? Jeftini vs. skupi ruževiObjavljeno 06.09.2017. u kategoriji Moj stil
Tagovi: ruž, nijansa, boja, jesen, škola, karakter

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se