Ima li idealnijeg trenutka da razmisliš o najboljim i najšarenijim ljetnim manikurama kojima ćeš moći kratiti duge, ljetne dane?
Sve što je na plaži, neka bude i na noktima: najbolje ljetne manikure

Sve što je na plaži, neka bude i na noktima: najbolje ljetne manikureIzuzev ovih sporadičnih ljetnih pljuskova, ljetne temperature stigle su i do nas. Škola jenekima već završila, maturanti se malo muče s državnom maturom i upisima na željene fakultete, ali sve nakon toga je – odmor, uživanje, druženje i ljenčarenje.

Ima li idealnijeg trenutka da razmisliš o najboljim i najšarenijim ljetnim manikurama kojima ćeš moći kratiti duge, ljetne dane?

1. Voće na noktima: neka bude ljetno (lubenice, dinje, jagode, kiwi)...2. Ne zaboravi na palmice i šljokice – savršeno za lude ljetne tulume.3. Za nautičarke u srcu: sidra i prugice.
4. Zločesti, neonski leopard – samo za divlje djevojke. Ima li boljeg načina za istaknuti brončani ten?5. Za one koje vole sanjariti: oblaci i šarene duge!6. Za ljubiteljice slatkoga (muffina, browniesa, voćnih košarica): slatki i šareni kolačići.7. Za surferice i one koje se ne boje morskih pasa.8. Ovog ljeta izazovi najveće valove pogleda na plaži!9. Sve što se može pronaći na plaži, neka bude i na noktima: školjke, palme, pijesak...10. Ananas!!!11. Lubenica!!!Imaš li ti omiljeni ljetni uzorak na noktićima?

L.B./izvor: Popsugar
foto: Instagram

Pročitaje još...

...Najsmješniji ‘noktić-failovi’: važno je pokušati i zabaviti se!...

...Ljeto na noktima – šarene ideje za vruće dane!...

...Što boja laka otkriva o tebi?...

...Mali trik za lakiranje bez greške!...Objavljeno 16.06.2015. u kategoriji Moj stil
Tagovi: nokit, manikure, ljeto, ljetni uzorci, osvježavajuće manikure, sidro, voće, plaža

Povezano

LittlePinkMonster

LittlePinkMonster

A ja nisam u stanju ni da posteno nalakiram nokat..


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se