Amerikanac Ken Paves, frizer slavnih i poznatih, pronašao je trik za razdjeljak koji odgovara svakom tipu lica.
Trik koji treba isprobati – kakav razdjeljak ti najbolje stoji?

Trik koji treba isprobati – kakav razdjeljak ti najbolje stoji?Možda si tip koji se stalno igra s kosom i isprobavaš razne stvari, a možda si tip koji stalno nosi isti friz. Možda igraš na sigurno, a možda voliš eksperimentirati – nije bitno, ovaj trik možeš isprobati bez ikakvog rizika.

Amerikanac Ken Paves, frizer slavnih i poznatih, pronašao je trik za razdjeljak koji odgovara svakom tipu lica.

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Kosa se treba razdijeliti točno iznad najvišeg dijela obrve – oči tako bolje dolaze do izražaja. Dodatni savjet: kosu stavite iza uha i to s one strane na kojoj ima manje kose – to će naglasiti jagodične kosti.Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)Kakav razdjeljak inače pristaje kojem tipu lica?

Ovalno lice – pristaje gotovo svaki tip razdjeljka. Možda je ipak najbolji na sredini, a ako dodatno želiš izdužiti lice, onda skrati i šiške do dužine jagodica. O

Okruglo lice – razdjeljak na sredini daje iluziju duljine i simetrije pa se smatra najboljim za ovaj tip lica. Curama koje imaju okruglo lice najčešće se savjetuje da imaju ravnu kosu jer će kovrče i valovi ostaviti dojam šireg lica.

Izduženo lice - razdjeljak na strani u ovom će slučaju biti najbolji izbor i jer daje dojam širine. Super izbor su frizure s mnogo volumena u kosi.

Četvrtasto lice - dubok razdjeljak sa strane će smekšati crte čela i čeljusti. Duži slojevi kose stvorit će privid  ovalnih crta lica padajući dijagonalno preko lica i sakrivajući oštrije linije.

Srcoliko lice – definitivno razdjeljak na stranu ako imaš kraću kosu. Ako furaš dugu kosu, biraj ipak ravan razdjeljak po sredini.

Foto: Instagram

I.I.

Pročiutajte još:

Voliš svoju dugu kosu – kako se riješiti ispucalih vrhova bez šišanja?

Spas preko ljeta – frizure koje možeš furati kad je vani pakleno vruće

Cool trikovi za ljeto – 4 načina kako posvijetliti kosu na prirodan način

Objavljeno 08.08.2017. u kategoriji Moj stil
Tagovi: kosa, razdjeljak, lice

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se