Sandra1997

Sandra1997

MOJA EKIPA (45)
-Dorothea-afrodita49be_happy102bloodymary_BoynextdoorCuca1damjankodecko_jedan_DjinoooDreamer789dzejnaExanimeAeternafijo1234funmasterhoraxjudas18Kristijan_17kunyc_laurycalara_aralLeonnaaLili_16Maja_Durinjak_1234Maja_UjinjakMalaLidijaMeaBoomMedena19nesretnik7777NewYorKKKnikolbozicNORMALANPinnplavimomakRAIDMAXreussRinaGirlsimply_mesmrznutasweetmonsterTaylorSwift13thelovergirlvojnikkzafrkantzagrebcanzaljubljenko_4everalone_dzoni

Sandra1997 blog

Uvijek moj.

Sve shvacam samo mi treba malo vremena. Ali znas koju stvar stvarno shvacam? Ono u potpunosti. Ljubav. Ljubav koju osjećam. Nisam blesava cura, znam da je svemu kraj. Ali kad nikad ovakav kraj nisi dozivio kako se nositi s tim? I da, rekao bi mi ti sad-pa zasto places? Nismo jos rekli da je kraj?
Oko moje, nitko meni to ne treba reci, stav je dovoljan. Ono kako se mi ponasamo prema nasoj ljubavi. I tebe okrivljujem za sve. Mislim da je ovo pri put da te stvarno okrivljujem za nesto ovako. Ali kao sto smo rekli, nista nije vjecno.
Da ti ne govorim koliko mi falis, sve tvoje, tvoje oci, ruke, poljupci, zagrljaji, svaka tvoja nesavrsenost. Ne bi bio ti da nisi to sto si sad, i zavoljela sam te takvog. Bila si zlatna i prva kapljica koja je pala sa neba tocno u moje ruke i cuvala sam te koliko god sam mogla, to mi je bila glavna preokupacija. Imati te. Za sebe. I samo za sebe. Sad klizis. Eh, a svi su mi se smijali zbog te kaljice, nitko zapravio nije vidio sto je unutra.
Shvatila sam da sam premlada, moj mozak mora jos puno toga prepoznati, ovo su nosi osjecaji koji mu dolaze, neprijatni u potpunosti. I ja se opet bojim izgubit te. Pitaj boga koliko cu jos na tebe misliti, to mi je najveci problem.
Nisam dobro, stvarno nisam. Ali jos te volim. Ne odustajem. Borac. Lavica.


Aroha Mate


Objavljeno 21.12.2016.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!


Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se