nobodylovesme

nobodylovesme

MOJA EKIPA (50)
Antares2apostolrobertArtOfDying666borejboy16ElanEmK144eny22fake_smile_alwaysFiiFi9afijofijo1234fox_1407GibanicaxDHelena777horaxIznenadjenjejjuveeJustOneOfTeenskristinawho666lara_aralleesumiLeonnaaLia123LONEWOLF95lost_in_spaceLoveMartinGarrixMaja_Durinjak_1234Maja_UjinjakMaktubmarkinjo777marko955martin_benkusMary321menijesvjednomia_stylesmiki_agnekonestoplavimomakplivac_visoksadgirl_foreversandrinha18silvansrednjoskolacsredstvo_za_ciscenjetenager12Teodora121999Visokizabrinutafrendica_dzoni

nobodylovesme blog

Poruka za 5.2.

"Hej bok.. Znaš koji je danas datum? Možda se i ne sjećaš, ali ja se sjećam. Druge lažem da se ne sjećam, ali sjećam se svega. Voljela sam te od prvog dana kad sam te upoznala. Uživala sam svaku sekundu koju sam provela s tobom. Ne znam ako te ikad itko volio kao što sam te ja voljela. Čuj ovo,voljela, još te volim. Znam da sam ponekad bila prebalava i ono, oprosti. Željela sam ti reći da mi nedostaješ, jako. Svaki dan sve više. Ne vidim smisao bez tebe. Pokušala sam, stvarno jesam, ali ne mogu nikoga voljeti kao što sam tebe. Znam da ništa ne osjećaš prema meni i oprosti što sad čitaš ovu veliku poruku. Možda opet imaš neku curu i možda ti je lijepo u životu. Nemoj me krivo shvatiti i meni je, ali fališ mi. Fali mi onih 100 pusa koje mi još nisi dao. Fali mi šetnja po Dravi. Fali mi naš razgovor po noći. Sve mi to fali. Najviše mi fališ ti. Stvarno te ne mogu zaboraviti. Prošla je godina dana, a nije prošao ni jedan jedini dan da nisam pomislila na tebe. Ne znam kakav odgovor da očekujem, ali nadam se da bar ponekad i ja tebi prođem kroz misli. Samo to mi je dosta i bit ću sretna. Samo da znam da se i ti nekad, bar malo, sjetiš mene."


Objavljeno 30.12.2016.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!


Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se