xblogericax

xblogericax

MOJA EKIPA (9)
ivvan191cmKronMaja_Durinjak_1234Maja_UjinjakMali18markinjo777mato1994NewYorKKKzuki

xblogericax blog

Što mi se sve dogodilo u posljednjih 10. mjeseci...

Ja sam ista ona koja je prije 1o mjeseci napisala kako je pisanje bloga super ideja,a onda nije pisala 10 mjeseci.uglavnom,vratila sam se napunjena pozitivom i s odlkom da ću odsada pisati kada god stignem,jer zbilja bi bilo šteta ne umemorirati neke čarobne trenutke u svom životu,a i one ne tako čarobne podjeliti s vama koji me neznate i svoje misljenje o meni stvarate samo prema onome što pišem.u ovom blogu odlučila sam napisati malu "recenziju" onoga što mi se u ovoj 2016. godini dogodilo,ali napisati ću samo ono što je bilo ljepo,zato što mislim da je to jedino što treba pamtiti.
Prvog djela godine se i ne sječam najbolje jer,bilo je to zbilja davno,ali krenuti ću od 5. mjeseca.
5. mjesec
Moja obitelj postala je bogatija za jednog člana,moju preslatku,predobru,preljepu..uglavno PRE sestričnu <3
6.mjesec
Proslavla sam svoj rođendan s najboljim društvom na svijetu kod svoje kuće.Bilo je predobro,osim što smo gledali film "S druge strane vrata" i mjesec dana kasnije nisam spavala.Svakako odličan film,ako voliš utjerati sebi strah u kosti i ne spavati otprilike mjesec dana.škola je hvala Bogu završila,a ni prosjek nije bio tako loš.
7.mjesec
Prvi puta odlazim u Rosenheim,mali Njemački grad,i definitivno najljepši grad u kojem sam ikada bila i koji me očarao.Toliko mi se svidio da ću o njemu napraviti zaseban blog,jer mislim da to zaslužuje :)
8. mjesec
LJETOVANJEEE-bila sam u Jasenovnu,malom mjestu u Dalmaciji,sa svojom obitelji,kumovima i još jednom obitelji.Bilo nam je super,a čak smo poslali i pismo u boci...valjda će ga netko,nekada pronaći.Također sam bila u Rosenheimu još jednom,i uživala još više nego prvi puta,jer sam već poznavala neke djelove grada.Tamo sam upoznala jednu super curu Leonu koja je toliko lijepa i fizički,a i iznutra,što je važnije,a uz to i toliko hrabra da joj mogu samo reć respect.
9.mjesec
Škola,nažalost,ili ipak ne toliko nažalost.Uglavnom,počla je škola i već sam zaradila toliko kazni,vezanih za ocjene da je to :(,ali ispravit ću ja to,jednom.
10. mjesec
LOVE,LOVE.LOVE.Da,dogodila mi se ljubav,i to sa najboljim prijateljem od mojeg "bivšeg" (bivši je pod navodnicima zato što nikada nismo bili zajedno,ali sam bila f****** sedam godina zaljubljena u njega,pa ga u neku ruku i mogu tako nazvati).Ta osoba je jedna od najboljih i najkvalitetnijih muških osoba koje poznajem,te nije samo moj dečko nego i najbolji prijatelj.Moj prvi dečko,i moj prvi poljubac.I da već smo točno dva mjeseca i pet dana zajedno,bravo mi :) <3 <3 <3.Napisati ću nešta vezano za prvi poljubac,a to je da ga se ne treba bojati,jer to je nešta preljepo,iako može biti i nespretno,kao što je bilo i nama :).
11. mjesec
Bila sam na Interlieberu,i malo se razočarala,jer nisam našla knjigu koju sam željela,no nema veze.
12. mjesec
S obzirom da je tek na početku nije se dogodilo nšta posebno osim onog tako zvanog "poljubca na žvaku".

To su bile sve uspomene koje želim podjeliti s vama,a i koje bih voljela pamtiti.Hvala što ste pročitali ovaj blog,i želim vam,u slučaju da ne budem pisala do kraja godine,sretan Božić (onima koji slave) i sretnu i uspješnu Novu godinu. :) <3
P.S
Volite se,ljubite i grlite i uživajte ove blagdane s onima koje volite,te pokušajte barem jedan dan ostavit mobite i internet sa strane i družite se s njima,nije teško,a bit će vam ljepo... <3 :)
Do sljedećeg bloga, xblogericax <3


Objavljeno 10.12.2016.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!


Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se