Iako su ovi razlozi za prekid možda 'na prvu' glupi, oni su stvarni razlozi zbog kojih pucaju veze u našoj generaciji.
Ako imaš manje od 20 godina, evo zašto ćeš vjerojatno prekinuti s dečkom

Ako imaš manje od 20 godina, evo zašto ćeš vjerojatno prekinuti s dečkomNaravno, postoje i uobičajeni razlozi za prekid veza poput prevare, (detektiranog) laganja, različitih planova, fizičke udaljenosti itd., ali postoje i ovi – pomalo čudni.

Naša generacija je specifična jer iznimno puno koristi Internet, društvene mreže i tehnologiju općenito – više od ikoje prije iz jednostavnog razloga – jer je sve to lako dostupno. Međutim, s promjenom obrazaca ponašanja, mijenjaju se i veze i sve vrste međuljudskih odnosa.

Donosimo najčešće nove razloge za prekid:

1. Tvoj partner ima dugove
– nedavno istraživanje je pokazalo da čak 21% milenijaca (tako zovemo našu generaciju) posjedovanje dugova smatra razlogom za prekid.

2. Ne zna se koristiti društvenim mrežama – jer se snalaženje na internetu općenito danas smatra općim znanjem, a izostanak zajedničkih fotki čudnim ponašanjem. Uostalom, što nije na fejsu ili na Instagramu, nije se ni dogodilo.

3. Uporno ne želi odrasti – iako je Petar Pan neodoljivo sladak, pripadnici naše generacije očito ga ne bi voljeli imati kraj sebe. Stvarnost nas kadtad zatekne, pa je bolje da uz sebe imamo nekoga tko se može nositi s problemima i odgovornostima (koji su pred nama).

4. I dalje je aktivan/aktivna ili ima profil na aplikacijama za dejtanje – premda tu aplikaciju nisi koristio/koristila mjesecima, tvojem partneru/partnerici će smetati što ju uopće imaš na svojem mobitelu. Ako otkrije da si tamo aktivan/aktivna, to je siguran razlog za prekid.

5. Nisu odgovorni i politički aktivni građani – da, ok, ako još nisi napunio/napunila osamnaest, ne možeš još glasovati, ali možeš imati mišljenje. Možeš se uključiti u proteste i inicirati promjene. Nova istraživanja pokazuju da čak 47% milenijaca ne bi ni otišlo na spoj s nekim s kim ne dijeli političke stavove.

6. Svoje slobodno vrijeme troši na zaradu sa strane – milenijci su jedna od najradišnijih generacija i, kao da nije dosta da rade jedan posao puno radno vrijeme, mnogi rade i još nešto sa strane. Čak i ako ide još u školu, prezauzetost nečim drugim i ne ostavljanje vremena za vas dvoje, moglo bi rezultirati prekidom.

7. Ne zna se dopkati – dopkamo se po cijele dane i to putem Whatsappa, Vibera, Messengera, maila, koječega... i najviše nam ide na živce kada nam dečko/cura ne odgovori na poruku danima ili uvijek odgovara kratko (s 'da' ili 'ne'), samo s emojijem ili ne postavlja protupitanja, što tumačimo nedostatkom interesa u svakom slučaju.

Foto: Giphy/Shutterstock

M.Z.


Pročitajte još:

Ostali ste frendovi nakon prekida - evo što to govori o tebi

Prolaziš kroz prekid, plače ti se i gleda film – nudimo rješenja

Nemoj lagati sama sebi - 6 znakova da je vrijeme za prekidObjavljeno 10.08.2017. u kategoriji Ljubav & Sex
Tagovi: dopkanje, milenijci, prekid, ljubav, cura, dečko, problem

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se