Iako su nas puno toga naučili puno toga, moderni filmovi, serije i glazbeni spotovi šire i puno laži u koje smo počeli vjerovati. Ne krivimo ih jer uživamo u svakom lažnom trenutku koji nikad nije takav u stvarnom životu.
Laži o seksu u koje vjerujemo samo zbog pop kulture

Laži o seksu u koje vjerujemo samo zbog pop kultureObožavamo sve nove filmove, serije i spotove jer hej – na neki su način oblikovali naš život. Kakav bi naš svijet bio bez Chucka Bessa ili Jona Snowa, kako bi znali kakav odnos treba imati s mamom da nema Gilmorica, kako bismo znali kako voljeti samu sebe da nema Biebera i 'Love Yourself' ili kako bi znali kako treba pravilno lagati da nema serije Preety Little Liars?

Iako su nas puno toga naučili puno toga, moderni filmovi, serije i glazbeni spotovi šire i puno laži u koje smo počeli vjerovati. Ne krivimo ih jer uživamo u svakom lažnom trenutku koji nikad nije takav u stvarnom životu.

Velika laž su 'happy end' završeci, a možda najviše mitova širi se kada je u pitanju seks. Pa razbijmo mitove u koje možda svi pomalo vjerujemo.

1. Cure svaki dan nose seksi donje rublje – stvarno ne. Živio pamuk, a čipka se čuva samo za posebne prilike.2. Seks je savršen svaki put kad to radite – ma kakvi. Jednom si živčana jer si se posvađala s frendicom, drugi put ti se ne da jer se osjećaš napuhnuto, a treći put niste kupili kondome pa ništa od akcije.3. Prvi dečko s kojim ćeš spavati bit će tvoja vječna ljubav – velike su šanse da neće.4. Šminka će ostati savršena nakon seksa – lol. Iako na maskari piše da je vodootporna, velika je šansa da ćeš trebati popravljati make up nakon akcije.5. Seks je moguć u školskoj knjižnici – ne znamo kakve su škole negdje drugdje, ali kod nas je teta knjižničarka sveprisutna i ovo je jednostavno najveći mit ikad.6. Cura će svaki put svršiti – moguće je, ali i ovo je jedan od mitova koje nam nudi pop kultura7. Dečki stalno misle o seksu - i cure misle o seksu jednako često.8. Cure ne znaju puno i trebaju iskusnog muškarca uz sebe - tko je uopće ovo izmislio?9. Svi su to napravili do odlaska na fakultet - definitivno velika laž.10. Prvi će put boljeti - ovisi o tome s kime to radiš, gdje, kako i jesi li opuštena ili ne.Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

8 stvari koje ćeš naučiti iz svoje prve prave veze

Razbijamo predrasude: Sve što trebaš znati o seksu za vrijeme menge

Nema bediranja: 8 razloga zašto je dobro biti djevica

Objavljeno 08.12.2016. u kategoriji Ljubav & Sex
Tagovi: seks, laži, filmovi, pjesme, serije

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se