Frajer neće biti bolji prema tebi ako si mu ljepša od neke druge. Frajer se trudi onoliko koliko mu je stalo, a ne onoliko koliko si mu lijepa.
Misliš da nisi ni koljena curama s Instagrama? 10 činjenica koje dokazuju da si u rangu s Insta lutkicama

Misliš da nisi ni koljena curama s Instagrama? 10 činjenica koje dokazuju da si u rangu s Insta lutkicamaKoliko se puta dnevno zbediraš kad proskrolaš po Instagramu? Sve one cure s genijalnom kosom, make upom, linijom i dečkom. Poželimo njihove živote sto puta na dan.


Ali, bez brige, nitko nije imun na savršene cure na društvenim mrežama. Ako te činjenica da smo svi jednako ljubomorni na Insta lutkice ne tješi previše, možda će te utješiti činjenica da to što su toliko zgodne ne znači nužno i da su savršene. Savršena kosa i ten ne znače nužno savršen život, život bez tuge, drame, prekida s dečkom, svađa s BFF ili starcima, problema u školi ili na poslu.

To što prema Insta pravilima izgledaš prosječno, ne znači da imaš manje kvalitetan život od cura s Instagrama. Ovo su činjenice koje to dokazuju:

1. Nitko nije operiran od emocija i patnje. Ljepota ne znači da će te ljudi voljeti više i bolje ili da te nitko neće povrijediti. Sjeti se samo Severine. Žena je balkanska seks bomba, netko s kim svi žele biti, a na kraju je nakon pet ozbiljnih veza završila kao samohrana majka u jednom trenutku i tek  se iza 40-e skrasila.

2.  Frajer neće biti bolji prema tebi ako si mu ljepša od neke druge. Ako je lik kreten, kreten je, bio bi takav i da izgledaš kao miss svijeta. Frajer se trudi onoliko koliko mu je stalo, a ne onoliko koliko si mu lijepa.

3. Manje prigovaraj svom dečku. Odmah ćeš mu biti ljepša. Samokontrola cure naše! Mi djevojke baš znamo prijeći svaku granicu s ispadima ljubomore i nerealnim optužbama. Nemoj ga optuživati, radije mu objasni. Ok, naravno da ćeš mu prigovoriti, ali budi taktična.

4.Niti kvaliteta seksualnog života nema ima veze s izgledom. Seks je dobar onoliko koliko se partner trudi i onoliko koliko je napaljen na tebe. Kemija nema veze s izgledom. Kemija kaže: 'Uzmi!' Kemija ne zna za manje lijepo ili više lijepo.

5. Izgled u nekom mjeri utječe na bolji posao ili bolju poziciju, ali za zadržati posao trebaš biti i sposobna, a sposobna i ambiciozna cura sa stavom je čisti seks!

6. Najbolji frajeri u gradu ne padaju nužno na najbolje ženske u gradu. Koliko si puta vidjela onog frajera koji ti je prezgodan sa sasvim prosječnom curom? Bila si uvjerena kako nisi dovoljno dobra za njega, a on se eto šeće po gradu, ruku pod ruku s nekom običnjačom, ne seks bombom, ne prosječnom curom nego običnjačom.

7.  Pojam ljepote se mijenjao kroz povijest, ono što je danas predivno, nije bilo predivno godinama prije. To što smo u nekom trenutku u povijesti zaključili da bi žene, iznimno mršavom konstitucijom, trebale nalikovati dečkićima prije puberteta, a ne rimskoj Veneri s oblinama, ili da su samo crte lica Kendall Jenner i Gigi Hadid jedine prihvatljive crte lica, to nije tvoj problem.

9. Kako bi prodali svoje proizvode, oglašivači kod novih potencijalnih kupaca moraju umjetno izazvati nezadovoljstvo i potrebu za nečim. Tako im je lakše prodati proizvod koji će nam 'pomoći' da ponovno budemo 'sretniji'. Nakon Drugog svjetskog rata i potrage za novim tržištima došlo je do redefiniranje ženske ljepote pa je žena po novom modelu morala biti vječno mlada, lijepa i vitka. Nije uvijek bilo tako!

10. Ekonomist John Kenneth Galbraith jednom je prilikom ustvrdio da bi ekonomija zadobila strašan udarac da oglašivači umjesto da promoviraju ljepotu, promoviraju žensko emocionalno zdravlje.

Foto: Unsplash.com
I.H.

Pročitaj još:

Bit će slavnija od Gigi, Belle i Kendall – 16-godišnjakinja koju već svi prate na Instagramu

Izazovi koje imaš svaki dan na Facebooku i Instagramu – jesi li se suočila sa svima?

Stalno lajka i komentira - što učiniti kada je tvoj dečko opsjednut savršenim curama s Instagrama?Objavljeno 30.10.2017. u kategoriji Ljubav & Sex
Tagovi: ljepota, instagram, ljubomora

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se