Dečki i cure često različito razmišljaju – tako je i po pitanju dejtanja. Iskren i otvoren razgovor najviše pomaže kako bismo shvatili što naš partner želi i treba, ali ponekad nam je teško započeti takav razgovor pa se vodimo pretpostavkama.
Najčešće greške koje cure rade tijekom dejtanja – iz perspektive dečkiju

Najčešće greške koje cure rade tijekom dejtanja – iz perspektive dečkijuDečki i cure često različito razmišljaju – tako je i po pitanju dejtanja. Iskren i otvoren razgovor najviše pomaže kako bismo shvatili što naš partner želi i treba, ali ponekad nam je teško započeti takav razgovor pa se vodimo pretpostavkama.

Da bismo lakše shvatili što dečki zamjeraju curama, a vezano uz spojeve, AskMen je pitao, a Reddit objavio pitanje na forumu na koje je pristiglo čak 580 komentara. Izdvojit ćemo najzanimljivije odgovore, s kojima se slažemo, a mogu poslužiti kao uputa za tvoje buduće avanture i veze.

1. Cure ne planiraju spojeve.
Dečki stvarno vole kada cure ponekad preuzmu kontrolu i pokažu zainteresiranost. Uvijek predloži nešto kada te dečko pita gdje bi voljela ići, a on neka razmisli kako će realizirati tvoju želju. Tako ćeš pokazati interes i ostaviti dojam odlučne cure.2. Ponašaju se kao da im je svejedno.
Ne moraš uvijek glumiti ledenu kraljicu – to ga može odbiti. Nasmij se, dotakni ga slučajno po ramenu ili po ruci, iznenadi sladoledom... bilo što, samo mu daj do znanja da ti se sviđa (naravno, ako ti se sviđa).

3. Manipuliraju seksom.
Fizički kontakt bilo koje vrste ostvarite onda kada oboje to želite – ne na trećem, osmom ili desetom spoju jer je to tvoja 'fiks ideja'. Nikad nemoj uvjetovati seksom – to dečki lako skuže i ne vole.

4. Djeluju preuzvišeno.
Naravno da moraš imati samopouzdanja i da te on mora cijeniti, ali ne moraš se uvijek ponašati kao kraljica Ujedinjenog Kraljevstva. Ako misliš da nije dovoljno dobar za tebe, nemoj se više nalaziti s njim, a ako je – cijeni i ti njega.

5. Flertaju s drugim dečkima da bi ga učinile ljubomornim.
Oni su svjesni da si zgodna i poželjna – da nisi u njihovim očima upravo takva, ne bi ni dejtali s tobom. Ne moraš im dokazivati svoje zavodničke sposobnosti s drugima – odustat od tebe jer će misliti da ti do njega nije stalo.

6. Sklone su ekstremima.
Ili se ponašaju kao princeze koje sve prepuštaju dečku i očekuju da će uvijek dobiti ono što žele (čak i bez da izgovore što žele) i uz to se ponašaju nedodirljivo ili se ponašaju očajnički – misle da one sve moraju. Ove druge će uraditi sve za svojeg frajera, brinu o svim njegovim potrebama i željama i 'zarobljuju ga', odnosno forsiraju prebrzi razvoj veze. Najteže, ali i najbolje, je pronaći balans, odnosno djelovati zainteresirano i zainteresirati 'drugu polovicu'. Pričaj s njim, budi prirodna (ne namještena) i slobodno se šali (čak i na svoj račun).

7. Nikad prve ne pošalju poruku.
Pravilo da dečko mora prvi poslati poruku je zastarjelo – slobodno pokaži interes – ne može on baš svaki puta znati kada se tebi dopisuje. Ako mu se sviđaš i nije prezauzet obavezama, bit će mu drago, vjeruj nam.8. Prebrzo i prejako se vežu.

Nemoj ga ispitivati o braku nakon tri spoja ili o zajedničkom ljetovanju/zimovanju. Nemoj ni žuriti s upoznavanjem s roditeljima – to dečke može zastrašiti. Neka se vaš odnos prirodno razvija, bez forsiranja.

Foto: Pixabay/Giphy/Shutterstock

M.Z.


Pročitajte još:

Konačno imamo dokaze - curama je u životu teže nego dečkima

Uletjeti mu ili ne - što dečki misle o curama koje im prve priđu?

Zavedi ga sitnicama - 7 stvari koje su dečkima jako seksiObjavljeno 06.07.2017. u kategoriji Ljubav & Sex
Tagovi: dečko, cura, ne sviđa, zamjerati, poruka, dejtanje, spoj

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se