Dečki vole kad cure imaju haljinice, kad se urede za izlazak, kad im se lijepo nasmiju ili kad flertaju. No, postoje i neke stvari za koje cure nisu ni svjesne da ih dečki jednostavno obožavaju.
Nisi ni svjesna toga – Stvari koje dečki obožavaju kad cure rade

Nisi ni svjesna toga – Stvari koje dečki obožavaju kad cure radeDečki vole kad cure imaju haljinice, kad se urede za izlazak, kad im se lijepo nasmiju ili kad flertaju. No, postoje i neke stvari za koje cure nisu ni svjesne da ih dečki jednostavno obožavaju.

To su sitnice i ponekad čak ni ne obraćaš pažnju na to, ali ljepota je u malim stvarima – zar ne? Ponekad ti ne trebaju niti skupe krpice niti puno šminke da bi zavela dečka koji ti se sviđa.

Kad je u pitanu fizički izgled:


1. Neuredna kosa – iako vole vidjeti lijepo uređenu kosu, dečkima je super kad prstima razbarušiš kosu koja je tek friško oprana. Ili ona 'ljetna kosa' puna soli – nema boljeg prirodnog looka.2. Neuredna punđica – još jedan big lajk za ovaj look. A još više vole zavodljivo raspuštanje punđice.3. Široke majice – majica koja je nekoliko brojeva prevelika ili majica tvog dečka – super opcija za izmamiti mu osmijeh na lice. 4. Kad ne nosiš šminku
– iako vole vidjeti da si se potrudila, dečki možda čak mrvicu više vole vidjeti lice bez pudera i ruža.Kad je u pitanju ponašanje:

1. Kad se znaš našaliti na svoj račun – smijeh je uvije opcija, a dečkima je super kad znaš primiti i vratiti šalu.2. Kad se uživiš u pričanje neke priče – dečkima je super vidjeti da ti je do nečeg stalo i da uživaš u nečemu, a obožavaju te gledati dok pričaš o tome.3. Kad se igraš sa životinjama – nema ljepšeg nego vidjeti curu koja iskreno uživa u šetnji ili igranju sa psom ili nekom drugom životinjicom.4. Kad se zauzmeš za sebe u školi – kad uđeš u ozbiljnu raspravu u kojoj bi obranila svoj stav pred profesorom ili razredom postoji velika šansa da zadiviš simpu.5. Kad opušteno plešeš vani – nema ništa ljepše od cure koja se zabavlja.


Foto: Giphy/Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Ne znaš kako se dopkati? 5 trikova koji će ti pomoći da ispadneš cool

Nema lošeg raspoloženja - trikovi kako da preživiš kišni dan

Pravila za dopkanje - koje emojije dečki vole primiti, a koje ne
Objavljeno 15.05.2017. u kategoriji Ljubav & Sex
Tagovi: dečko, simpa,

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se