Moramo ti odmah reći da upoznavanje s roditeljima nećeš moći izbjeći – prije ili kasnije morat ćete sjesti svi zajedno za stol.
Upomoć! Starci žele upoznati mojeg dečka – što učiniti?

Upomoć! Starci žele upoznati mojeg dečka – što učiniti?Prije nego počnemo navoditi upute, čestitamo ti jer si očito upoznala nekog posebnog. I morati ti odmah reći da upoznavanje s roditeljima nećeš moći izbjeći – prije ili kasnije morat ćete sjesti svi zajedno za stol.

Znamo da je to stresan trenutak i da trebaš svu moguću i nemoguću pomoć pa ćemo se potruditi olakšati ga koliko je to moguće. Vjeruj nam – been there, done that.

1. Reci svojim roditeljima da te prima nervoza – daj im do znanja da je tebi to jako važan trenutak, koliko ti je do njega stalo i kako bih voljela da budu 'ugodni'.

2. Pripremi svojeg dečka – upoznaj ga s karakterom, navikama i stavovima svojih roditelja kako se ne bi obrukao i kako bi ga prihvatili u vašu zajednicu.3. Izvadi nekoliko društvenih igara – neka se na stolu nađu 'Čovječe, ne ljuti se', 'UNO' ili 'Rizik... Nešto što imaš doma, nemoj si raditi dodatne troškove. Uz igre će se lakše razvijati neformalna komunikacija i fokus neće biti samo na njemu...

4. Identificiraj zajedničke točke – ako tvoj tata voli nogomet (i tvoj dečko isto), spomeni da 'tvoja bolja polovica' igra u školskom ili gradskom klubu, započni razgovor o najdražem filmu tvojih staraca (prethodno ga pogledaj sa svojim dečkom) ili reci mami što tvoj dečko najviše voli jesti, da ga dočeka nešto poznato i fino kad je već izložen stresu...

5. Opusti se – poželjno je da se ponašate kao par (no, to ne znači da se ljubite pred njima ili da se pohvatate kako bi se da ste sami), ali slobodno ga primi za ruku, promrsi njegovu kosu ili ga dotakni po vratu, ruci, prsima u prolazu. Neka se tvoji roditelji na svoje oči uvjere da ga voliš.

I da, možemo te mi pripremati do zauvijek, ali ruke će ti se vjerojatno ionako znojiti.

Foto: Giphy/Unsplash/Pixabay

M.Z.


Pročitajte više:

Opaki starci ili nisi jednostavno nisi spremna - kako ga 'natjerati' te da čeka?

Ljubav i starci - kako uvjeriti mamu da zavoli tvog dečka (ili ga barem prihvati)

Vrijeme je i za to: Najneugodniji razgovor koji moraš obaviti sa starcimaObjavljeno 07.08.2017. u kategoriji Ljubav & Sex


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se