Postoji mali milijun načina na koje se možemo ljubiti, ali svi uglavnom podrazumijevaju spajanje usana i zatvorene oči. Sigurno ste se pitali zašto zažmirimo automatski kad se ljubimo i pomislili da to radimo jer nas je sram.
Većina to radi - Zašto zatvaramo oči prilikom ljubljenja?

Većina to radi - Zašto zatvaramo oči prilikom ljubljenja?Postoji mali milijun načina na koje se možemo ljubiti, ali svi uglavnom podrazumijevaju spajanje usana i zatvorene oči. Sigurno ste se pitali zašto zažmirimo automatski kad se ljubimo i pomislili da to radimo jer nas je sram.

via GIPHYMoramo vas razočarati, u krivu ste – i mi smo bili. Znanstvenici su odgovorili drukčije: tako reagira naše tijelo, odnosno mozak, radi nemogućnosti mozga da radi više stvari odjednom – multitaska. Drugim riječima, ne možemo istovremeno procesuirati ljubljenje i gledanje, pa fokus stavljamo na ljubljenje.

Žmirenje se događa i kad se totalno ufuramo u plesanje u disku.

via GIPHYOsim toga, prilično je čudno dok netko bulji u tebe dok se ljubite, a nije dobro ni kad gledaš okolo jer ispada da nisi dovoljno uživljena u poljubac.Ustvari najbolji savjet koji ti možemo dati je da se pri poljupcu opustiš i prepustiš trenutku. Tvoje tijelo će odraditi ostalo.

Foto: Pixabay/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

Što sve trebamo znati prije prvog poljupca - podijeli svoj savjet

10 znakova da se loše ljubiš – ali možeš ih promijeniti

Čudne stvari koje primjećujemo dok se ljubimo s nekimObjavljeno 20.04.2017. u kategoriji Ljubav & Sex
Tagovi: ples, ljubljenje, poljubac, žmirenje, zatvorene oči, otvorene oči

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se