Nemoj biti cura koja flerta sa zauzetim frajerom jer a) nije lijepo i b) karma.
Zlatno pravilo za sve cure - nemoj slati poruke dečku koji je u vezi

Zlatno pravilo za sve cure - nemoj slati poruke dečku koji je u veziIli si cura koja šalje poruke tuđem dečku ili si cura koja je u suprotnoj poziciji i znaš koliko je grozno kad ti dečko dobiva poruke od neke druge. Moguće je da si bila nekad 'otimačica', ali sad kad si u vezi obećala si sama sebi da takve stvari više nikad nećeš raditi.

Originalno zlatno pravilo glasi 'Ne radi drugima ono što ne želiš da drugi rade tebi', a mi smo malo preoblikovali – nemoj biti cura koja flerta sa zauzetim frajerom jer a) nije lijepo i b) karma.Postoji još nekoliko dodatnih razloga zašto se to ne radi, a sad ćemo ih objasniti:

1. Ispast ćeš jadna i osjećat ćeš se glupo ako te odbije/ignorira
– to nije lijep osjećaj poštedi samu sebe na vrijeme. Zauzet je. Ili čekaj da prekine s curom ili pokušaj nešto s njim samo jednom pa ako vidiš da ne trza, odustani.

2. Ako je suđeno, dogodit će se – ako mu stalno šalješ poruke i lajkaš mu sve na fejsu to ga neće natjerati da ostavi curu i bude s tobom. Ako je suđeno, jednog dana ćete biti zajedno. Ali nemoj navaljivati i forsirati.

3. Što ako mu cura sazna? - još jedan mogući scenarij. Možda napravi scenu njemu, možda tebi napravi scenu, možda sto drugih kompliciranih stvari. Ne treba ti to.

4. Ako prevari curu s tobom, hoće li onda jednog dana i tebe? -
nikad ne znaš. Možeš li živjeti s činjenicom da postoji mogućnost da i tebe tako jednog dana prevari s curom koja mu stalno šalje poruke?

5. Karma
– to je zeznuta stvar čak i ako ne vjeruješ u to. Ne kažemo da pali, ali zar zbilja želiš riskirati to da jednog dana budeš jako zaljubljena u jednog dečka, a on se dopisuje s drugom curom i vara te. Nismo ni mislili. Karma – misli na to!Ako stvarno iskreno misliš da je on ljubav tvog života i da svemir želi da budete zajedno, to će se dogoditi, vjeruj nam. Srodne duše uvijek nekako završe zajedno.

Ako ne možeš čekati, pošalji mu poruku u kojoj mu kažeš da ti se sviđa jako i onda:


Ako kaže da se i ti njemu sviđaš, super. Budite sretni zajedno, ali tek nakon što ostavi curu.

Ako se samo dopisuje s tobom, ali bez akcije, onda je debil koji vara curu.

Ako te ignorira ili odgovara samo jednostavnim 'da' ili 'ne', pusti ga i nemoj ga mučiti. Shvati poruku – ne sviđaš mu se. Odustani.Foto: Visual Hunt/Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Kad ne možeš više izdržati - želiš ga pozvati van, a ne znaš kako?

Skakanje od sreće, pomoć frendice, nestrpljivost i ostale čari – izgleda li i vaše dopkanje ovako?

Greške koje često cure rade - poruke koje ne bi trebala slati dečku koji ti se sviđa

Objavljeno prije 6 dana u kategoriji Ljubav & Sex
Tagovi: cura, zauzeta, poruke, dečko,

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se