Imaš puno frendica, ali ne znaš koja je od njih BFF? Škola se bliži kraju i moguće je da vas život razdvoji, ali prije nego počneš plakati, provjeri je li ona upravo ta.
[BFF TEST] Škola je gotova, je li i vaše prijateljstvo - hoće li biti uz tebe i pod praznicima?

[BFF TEST] Škola je gotova, je li i vaše prijateljstvo - hoće li biti uz tebe i pod praznicima?Imaš puno frendica, ali ne znaš koja je od njih BFF? Škola se bliži kraju i moguće je da vas život razdvoji, ali prije nego počneš plakati, provjeri je li ona upravo ta.

Prijatelje ponekad testiramo kako bismo se uvjerili da su nam osobe od povjerenja, da će biti tu za nas kad ih trebamo i da s njima možemo biti prirodni. I mijenjamo ih s vremenom – kako odrastamo, mijenjamo mjesto života ili samo interese. Ipak, neki nam ostaju oduvijek i zauvijek – BFF bi definitivno trebala biti tvoja desna ruka kroz cijeli život.

Ove stvari dokazuju da to ona je – testiraj vaš odnos!

Ona će ti reći kad ti hlače loše stoje, upraljala si se majonezom ili ti je patentni zatvarač (ciferšlus) raskopčan – upravo te ona upozori kad je nešto takvo posrijedi i na tome joj budi zahvalna.

Ne sviđaju vam se isti ljudi – i njoj ide na živce ona cura iz škole koja je uvijek najglasnija i sprda se sa štrebericom koja se čini sasvim dragom i s kojom si se sprijateljila. I među ekipom poznatih vas nerviraju isti ljudi.

U njezinoj kući znaš gdje stoji kava, a gdje maskara i njezini roditelji te doživljavaju skoro svojom – budući da je vaš odnos prerastao (samo) šetnje, odlaske u kino i ekipna druženja, često se družite doma. Vaši roditelji su već navikli da dolaziš k njoj i da gledate skupa filmove, jedete ili slušate glazbu. I naravno, razmjenjujete robu jer što je njezino je i tvoje (i obrnuto).

Ne sramiš se svojih tjelesnih funkcija – jer neke stvari je bolje ne zadržavati u svojem tijelu, a uz nju se možeš opustiti.


Čak i kad se fizički razdvojite, nemaš osjećaj da je vaše prijateljstvo zahladilo – uvijek kad se vidite dočeka se raširenih ruku i jedva čekaš da joj ispričaš sve što se dogodilo od vašeg posljednjeg razgovora.

Koristite 'kodove' koje samo vi kužite – bilo da se radi o emojijima čija kombinacija vama ima smisla ili slovima koja nemaju previše smisla, sve si uspijete reći samo razmjenjujući poruke.

Dokaze svojeg prijateljstva objavljujete na društvenim mrežama – možeš joj pisati po zidu, kao i ona tebi i imate potrebu ponekad okinuti zajedničku fotku.

Foto: Pixabay/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

Nova misija: prijateljice ste, ali kako postati BFF?

Znakovi da ste ti i tvoja BFF praktički u vezi

Samo za bestice – tvoja bff trebala bi znati odgovor na svako ovo pitanjeObjavljeno 13.06.2017. u kategoriji Obitelj & Prijatelji


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se