Iako mislimo da se naša srodna duša krije u obliku prezgodnog dečka koji će nas oboriti s nogu samo s pozdravom, s vremenom sve više shvaćamo da se ona nalazi u našoj najboljoj prijateljici.
Ona je tu do kraja: 7 puta kada je BFF bila tvoja srodna duša

Ona je tu do kraja: 7 puta kada je BFF bila tvoja srodna dušaIako mislimo da se naša srodna duša krije u obliku prezgodnog dečka koji će nas oboriti s nogu samo s pozdravom, s vremenom sve više shvaćamo da se ona nalazi u našoj najboljoj prijateljici.

Naravno da nam je BFF srodna duša, a to je i dokazala puno puta. Tko bi još trpio naše preloše šale i nasmijao nas do suza ako ne naša prijateljica? Premda je ovo pitanje retoričko, slijedi odgovor: nitko!

Baš zbog tih razloga uvijek se trebamo podsjetiti barem 7 puta kada nam je BFF bila srodna duša:

Kada te netko povrijedio, a ona je bila u stanju potući se s tom osobom
Jasno je da tvoja BFF nije htjela zapravo biti nasilna prema nekome, ali ju je tvoja tuga jako naljutila. Kada te simpatija povrijedila i kada te pustio da izvisiš sama na dejtu, koga si prvog zvala? BFF naravno! Nakon što si joj ispričala što se dogodilo ona je totalno poludjela i bila je u stanju istući tog idiota, a premda situacija nije uopće lijepa, pokazala je koliko je prijateljici stalo do tebe.
Kada te toliko nasmijala da su te drugi dan boljela rebra
Šale koje imamo s BFF su samo naše te vjerojatno nikome drugom ne bi bile smiješne. Budući da ste kao prst i nokat ona točno zna čime te nasmijati pa kada se radi i o nečem spontanom. S njom se smiješ toliko da ti se obrazi ukoče, a drugi dan te bole rebra.
Kada je uvijek iznova slušala tvoje kukanje o bivšem

Iako ona uvijek zna i vjerojatno te upozorava na to kako će se situacija s bivšim odviti, BFF je uvijek tu da bude uho za slušanje tvoje kuknjave, ali i rame za plakanje. Bez obzira na to koliko puta ti njoj o njemu pričala, zaključak je uvijek isti: ona ćete uvijek saslušati.
Kada ti je rekla brutalnu i neugodnu istinu

Tvoja prijateljica uvijek ima poštovanja prema tebi i zato će ti reći istinu koliko god ona neugodna bila. Ako se viđaš s dva dečka istovremeno, ona će ti reći da se igraš s vatrom i da možeš stvoriti skroz krivi dojam o sebi koji kasnije možda nećeš moći popraviti.
Kada ti je pomogla napisati savršenu poruku za simpatiju
Sve je smislila s tobom samo kako bi ti osvojila simpu, a to znači da ti je pomogla izabrati prave emojije, prave riječi, ali i šalu kako bi odmah na početku djelovala opušteno i simpatično. Još ako je poruka uspjela znaš da kraj sebe imaš pravu vladaricu porukama.
Kada je nakon izlaska provjerila jesi li sigurno stigla kući

Ako tvoja prijateljica često nakon izlaska provjeri jesi li stigla kući i je li sve u redu, moraš znati da pred sobom imaš srodnu dušu. Time pokazuje koliko brine o tebi i koliko joj značiš.
Kada ste imale karaoke party

Karaoke zbližavaju ljude zar ne? Ako to nije još znanstveno dokazano, zasigurno će biti za koju godinu. Pjevanje pjesama i glupiranje s BFF može biti jedno od ljepših iskustava u prijateljstvu, a kako bi se reklo – tko pjeva zlo ne misli.
Objavljeno 28.06.2016. u kategoriji Obitelj & Prijatelji
Tagovi: BFF, najbolja prijateljica, srodna duša

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se