2

Udruga roditelja "Korak po korak" izdala je brošuru "Ne seksualnom nasilju" koja je namijenjena prvenstveno adolescentima, iako može biti vrlo zanimljiva i odraslima.

...Društvo u Hrvatskoj nije dovoljno osviješteno o problemu cyberbullyinga...


Cilj brošure je informirati o pravima djece i mladih, pojasniti različite oblike seksualnog nasilja nad djecom, omogućiti pružanje potpore i pomoći onima koji su postali žrtve seksualnog nasilja, prikazati mogućnosti zaštite te izvore pomoći i podrške u zajednici.

Brošuru je u pdf formatu moguće preuzeti sa web stranice UR "Korak po korak".

Budući da je problem elektroničkog nasilja među mladima sve rasprostranjeniji, udruga se također trudi informiranjem građana, posebno mladih, upozoriti na težinu posljedica kao i na mogućnost zaštite.L.B.


'Korak po korak'cyberbullyingseksualno nasiljebrošura

Komentari

LuLu1

LuLu1

24.11.2014.

Meni se to jednom dogodilo,zapravo to je bilo ovo ljeto,naime,jedna moja "frendica" je napravilna lažni Fejs profil u moje ime,svi su mislili da je moj, a ona je na njemu pisala svakakve laži i gluposti,al onda sam saznala tko je to napravio te je ta osoba izbrisala profil.To je grozno i nije uredu.

TinaCat01

TinaCat01

26.11.2014.

LuLu1 mora da ti je bilo neugodno.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

124.068
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja. Slažem se