Udruga roditelja "Korak po korak" izdala je brošuru "Ne seksualnom nasilju" koja je namijenjena prvenstveno adolescentima, iako može biti vrlo zanimljiva i odraslima.
Udruga 'Korak po korak' izdala brošuru 'Ne seksualnom nasilju'

Udruga 'Korak po korak' izdala brošuru 'Ne seksualnom nasilju'Udruga roditelja "Korak po korak" izdala je brošuru "Ne seksualnom nasilju" koja je namijenjena prvenstveno adolescentima, iako može biti vrlo zanimljiva i odraslima.

...Društvo u Hrvatskoj nije dovoljno osviješteno o problemu cyberbullyinga...


Cilj brošure je informirati o pravima djece i mladih, pojasniti različite oblike seksualnog nasilja nad djecom, omogućiti pružanje potpore i pomoći onima koji su postali žrtve seksualnog nasilja, prikazati mogućnosti zaštite te izvore pomoći i podrške u zajednici.

Brošuru je u pdf formatu moguće preuzeti sa web stranice UR "Korak po korak".

Budući da je problem elektroničkog nasilja među mladima sve rasprostranjeniji, udruga se također trudi informiranjem građana, posebno mladih, upozoriti na težinu posljedica kao i na mogućnost zaštite.L.B.Objavljeno 24.11.2014. u kategoriji Obitelj & Prijatelji
Tagovi: 'Korak po korak', cyberbullying, seksualno nasilje, brošura

LuLu1

LuLu1

Meni se to jednom dogodilo,zapravo to je bilo ovo ljeto,naime,jedna moja "frendica" je napravilna lažni Fejs profil u moje ime,svi su mislili da je moj, a ona je na njemu pisala svakakve laži i gluposti,al onda sam saznala tko je to napravio te je ta osoba izbrisala profil.To je grozno i nije uredu.

TinaCat01

TinaCat01

LuLu1 mora da ti je bilo neugodno.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se