Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Baka koja nam uništava život, rastrošnik, krađa...

0

08:02 10.04.2019.

Ne znam kome bih se obratila pa ću napisati ovdje. Sve je počelo prije pola godine, do tada je 5 godina bila u depresiji, nije brinula o higijeni i zdravlju već je rješavala nekoliko zbirki osmosmjerki na dan. U šestom mjesecu umrla joj je sestra i nakon nekoliko mjeseci ona je izašla iz depresije (tvrdeći da ju je smrt sestre potaknula da izađe iz depresije), no počela je rastrošno kupovati nepotrebne gluposti, cijeli balkon nam je pun cvijeća i nepotrebnih ukrasa, čak kupuju te stvari prevlačeći karticu. Ne bi ni to bio problem da ne pita moju majku (živimo zajedno - moja majka, ja, brat, moj djed i moj pas) da joj posudi novac, čak je posudila i od mene (17 god) i brata (20 god). Još smo to mogli nekako tolerirati iako je napravila ogromne dugove i uzela kredite. Mislili smo da će je proći nakon što porazgovara sa psihologom, ali ne pomažu joj razgovori jer psiholog misli da je ona potpuno zdrava zato što pred drugima manipulira i radi od sebe žrtvu, npr moja majka joj je dala novac za lijek i baka je potrošila u dućanu, pa joj majka nije htjela dati još novaca jer je zbog nje u minusu 11 tisuća (maksimalno koliko može) i zvala je rodbinu, izigravala žrtvu, govorila kako joj ni za lijek ne damo i posudila novac od rodbine kojoj je obećala vratiti novac već prije nekoliko tjedana i nije ga vratila. Inače, prodala je i djedov prsten kojeg mu je poklonila jer smatra da je taj prsten njeno vlasništvo zato što ga je ona kupila (iako je njemu poklonila), Još veći problem nastao je kad je počela zalagati stvari, založila je svoj vjenčani prsten i još neke bitne stvari, rekla sam da će sigurno i založiti stan ako tak nastavi, no ona je rekla da neće i da to nikad ne bi napravila, danas sam saznala da je založila bratov i moj tablet (dva tableta su koštala zajedno 10 tisuća ), dok je ona za te tablete dobila samo 500 kn, bez pitanja je uzela naše stvari, i nekad krade naše novce. Izigrava nekog vjernika da bi sakrila svoju tamnu stranu. Danas je rekla da smije i staviti hipoteku na stan, da nas nije briga što ona radi. Evo ja nemam komentara na sve to, možda je žalosno, ali svima nam je bilo ljepše kad je po cijele dane rješavala osmosmjerke... Bojim se da ću završiti na cesti, a nećemo imati gdje. Oca nemam, imam samo onog koji me napravio koji trenutni brine za neko tuđe dijete. Drugog stana ni kuću nemamo, osim vikendice koja je djedova, no tamo ne bismo stali ni troje, a kamoli petero osoba sa psom...Komentari

visokasam

visokasam

10.04.2019.

Ti tu ne mozes nista, ako tvoja mama ne moze stat na kraj s njom ne znam sto bi ti mogla napraviti.
Nez koliko ti baka ima godina ali probaj pitati mamu sto misli o domu

Ingrid226

Ingrid226

10.04.2019.

Prijavite ju bez pardona za krađu stvari

princessofdark

princessofdark

10.04.2019.

Moja je baka alkoholičarka tako da te razumijem. Treba ti mama otići odvjetniku po pravni savjet da zaštiti tebe i sebe od nje, kao i vašu kuću.

ivan995

ivan995

10.04.2019.

Vodi brigu o sebi radije i svom životu oko ovogs se ne može puno uraditi.

10.04.2019.

Slažem se s Ingrid i princessofdark i usput je odvedite nekom boljem psihologu. Ponašanje tvoje bake je jako problematično i može vam gadno naštetiti. Raspitaj se na forumu oko nekog psihologa koji bi puno bolje rješio problem.

jebiga7

jebiga7

10.04.2019.

staracki dom

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

114.304
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja. Slažem se