boja kose i frizura

imam okruglo lice(sa većim obrašćićima) i plave oči,svijetlu put...aa budući da je sad ljeto i potamnit ću mislila sam promijeniti svoju boju,a možda i dužinu kose ako mi ova nepaše(plava kosa do pola leđa stepenasto ošišana sa dužim šiškama,ravna) ...Koja bi meni boja i dužina kose najbolje pristajala....tnx unaprijed ;)

jooj

jooj

imaš plawu kosu??? hh zašto mjenjati boju pa ja bih swee dala da imam plawu kosu ali mi je žao bojati ju.....pošto imaš punije obraščiće kosa do ramena ( ne krača) bi ti stajala.....hh to je moje mišljenjee :)

hillary

hillary

pitaj neku frizerku...
oni to trebaju znati...

UniqueStar98

UniqueStar98

eee da je meni plawa kosa

Autor

Autor pitanja

hehe,ma sve je to dobro ljepo ali vjerujte dojadi i to...:D
tnx :)

DirtyLittleStyleWhore

DirtyLittleStyleWhore

skrati si šiške, nek budu malo ispod oka u stranu kosu ak si baš očeš skratit nekih 10cm ispod ramena nek ti bude. a imam i ja svijetlu put i plave oči pa pošto zimi pobjelim opet puderom se potamnim i smeđa kosa. Uzmi si sa crvenim odsjajem (:

kaman

kaman

Kod mene je ista stvar... okruglo lice. Frizerka mi je savjetovala da kosu maknem s lica, što znači da ne bi trebala nositi šiške. Kada digneš kosu s lica ono izgleda duže. Kovrče još proširuju lice, zato ravna kosa. Boja nije puno bitna. :)

Ҳ Bloody Maяy Ҳ

Ҳ Bloody Maяy Ҳ

da,bilo bi lijepo da se ošišaš malo ispod ramena i da ravnaš kosu.stepenaste šiške MALO duže od obrva.ako želiš potamniti kosu,lijepo bi ti stajala svijetlo smeđa jer imaš plave oči.
ne slažem da bi trebala dignuti šiške.ja imam drugaricu okruglog bijelog lica,plavih očiju i bob frizure i ona kad podigne šiške,bude joj užasno.tako da ti ne predlažem da sklanjaš kosu sa lica.
i da,kada budeš dizala kosu,nemoj izvlačiti pramenove koje dužinom dosežu do tvog uha,jer to lice proširuje.takvi pramenovi uvijek treba da budu duži.:)


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se