Prekinuli smo, a trudna sam

Pozdrav svima. Naime, cure, trebam vaš savjet, kako stoji u naslovu.
Ovako.. prekinula sam sa dečkom zbog njegovog agresivnog ponašanja, laganja, ljubomore, ali najviše zbog alkohola od kojeg nije mogao pobjeći nikako. Sa prekidom, sve je nestalo, tako i svi mogući kontakti s njime. I tako želim i da ostane. Ali u tome svemu, ostala sam trudna. Plaši me reakcija roditelja, njima još nisam rekla i za sad skrivam to, a i plašim se reakcije kada bi im rekla da bi sama odgajala to dijete, jer ne želim prisutnost bivšeg ni blizu mene ni blizu djeteta. Štoviše, njemu ne želim ni reći da je to dijete njegovo, ne želim da dijete ima takvog oca kao što je on. Stoga, je li se koja cura našla u istoj/sličnoj situaciji? Ako je, htjela bi neki savjet, pomoć.. Zaista mi je potrebno. Molim vas i hvala unaprijed.

Mawipanda

Mawipanda

Reci roditeljima oni će se vjerovatno prvo šokirati, no onda će se ohladiti i shvatiti u kakvoj situaciji se nalaziš.

Sarafishbone

Sarafishbone

Slažem se sa prvim komentarom. Reci roditeljima. Ispočetka će situacija biti teška, ali kasnije ćete sve loše zaboraviti i krenuti naprijed. Barem se nadam. Moja jedna prijateljica je bila u doslovce istoj situaciji. Možeš se javiti u privatne da popričamo. :) Sve će biti dobro.

Marioza

Marioza

Reci im što prije, kako biste svi zajedno imali vremena prilagiditi se na tu novu situaciju.
Roditelji su ti, pomoći će ti i podržati te. Razumjeti će tvoju odluku kad im objasniš svoje razloge.

Klekica29

Klekica29

sjedni s roditeljima i ispričaj im sve, možda će bit šokirani, ali s vremenom će prihvatit to. nisi napisala kolko imaš godina? možda i neće bit šokirani :) ipak će postat baka i deda, a ti mama :D a s bivšim kak oćeš, možeš mu reć da je dijete njegovo, a i ne moraš, makar bi bilo bolje da mu kažeš. sretno :)

Dark_Knight

Dark_Knight

Jednostavno rjesenje, pobaci i negovori nikom sta se desilo, stace ti uopce taj tumor kad si ako mlada

Arabella13

Arabella13

reci roditeljima svakako, no ipak bih rekla i ocu djeteta, kakav god da bio, ima pravo znati ! nije ni moj otac bajan, sto vise, uopce nisam u kontaktu s njim, ali mami ne bih nikad oprostila da me prisilno 'odsjekla' od njega vec mi je jednostavno rekla da sama odlucim hocu li nakon rastave komunicirati s njime ili ne, tako da razmisljaj malo i o vlastitom djetetu, nije lako odrastati bez jednog roditelja .. :)

Renci18

Renci18

Mislim da on ima pravo znati

Metalka1598

Metalka1598

Jadno dijete s takvim roditeljima

NewYorKKK

NewYorKKK

mozes pobacit..a reci im mroat ces im rec kad tad..tesko je da ces uspjet da ne kazes ni njima ni decku ni nikom...a i decko zasluzuje znat...ako ej takakv kakav je i da mu kazes nebi pristao brinut se..pobjego bi glavom bez obizira al zasluzje znat...

SarahSarah

SarahSarah

Drago mi je što nisi spomenula mogućnost pobačaja jer je to ubojstvo nerođenog djeteta, a i na majku ostavlja psihičke, duhovne i fizičke posljedice.
Trebaš reći roditeljima koji će ti biti potpora, čak i ako se početno šokiraju. Opis djetetovog oca ne djeluje lijepo, ali mora znati da će postati otac i dijete ima pravo znati. Ostavljam ti link udruge Betlehem. Oni pomažu trudnicama - materijalno, savjetom, ohrabrenjem, potporom..., tako da im se možeš javiti bez straha od osuđivanja, kritiziranja i sl. Oni su sigurno imali dosta sličnih situacija jer se time i bave pa će ti znati dati odgovore i savjete kako postupiti. Dobro se posavjetovati s nekim http://www.betlehem-zagreb.hr/ Sretno i samo hrabro naprijed s novim životom!

kaylie23

kaylie23

Arabela13 ti je dala najbolji savjet,poslušaj ju i nećeš pogriješiti.
Mala nije glupa!

be_happy102

be_happy102

Samo budi hrabra i nisi rekla,koliko uopce god imas?


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se