Decko koji mi se svida i njegov brat

Ima jedan decko koji mi se svida. Nismo u vezi, jos smo u fazi nalazenja, ubiti sve dobro ide kako bi i trebalo biti. Prije par tjedana sam bila vani i prisao mi je jedan lik. Odmah sam po izgledu zakljucila da je to brat od decka koji mi se svida. Njegov brat ne zna za mene jer je jos rano. Tu vecer smo samo malo razgovarali, ali ja mu nisam rekla da znam njegovog brata niti da se vidam s njim. Odmah dan nakon toga on me dodao na face i stalno mi salje poruke, zove me na pice. Ja ga stalno odbijam i govorim mu da vec imam nekoga samo mu nisam rekla da je to njegov brat, ali on i dalje ne odustaje. Glupo mi je odjednom mu napisati hej ne mogu s tobom, vec se vidam s tvojim bratom. Da li mu ipak trebam reci kako bi odustao i dal bi trebala reci decku koji mi se svida da mi se javlja njegov brat? Jer mi se cini da bi moglo doci do problema

Reci mu da se vidas sa njegovim bratom,jer drukcije nece odustat

Alex;)))

Alex;)))

Pa jednostavno mu reci zas bi bilo glupo

Gabi123321

Gabi123321

Iskrenost, iskrenost i samo iskrenost jer s laži ništa nećeš postić


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se