fakultet

treba mi pomoc :) zavrsila sam 1. srednje,gimnaziju.....ja znam sto zelim studirat,racunalstvo!!!! paaa,jel za to bolji fesb ili fer????
hvala

MalenaE93

MalenaE93

FER definitivno

johnywalker

johnywalker

Fer mada je jako težak kako kažu ali će te jedini dobro spremiti. Mada ovo su naša mišljenja i nemoj se time voditi. Dobro promisli što ćeš koje su tvoje intelektualne mogućnosti. I ako misliš ići na fer ozbiljno se toga uhvati jer je to težak falkutet to ti govorim po pričama osoba koje studiraju uostalom i rođak mi studira na Feru.

fico123

fico123

ja sam zavrsio 1. srednje, tehnicka skola...ako te zanima racunalstvo, idi na FER (fakultet elektronike i racunalstva)...laksi je za upisat, ali je tezi...mene npr zanima strojarstvo i robotika i zato planiram na FSB (fakultet strojarstva i brodogradnje)...teze je upast jer su im strozi kriteriji za upis za razliku od FER-a, ali fakultet je sam po sebi laksi...FER je na glasu jednog od najtezih fakulteta, kao sto ti je i johnywalker rekao iznad...na tebi je odluka...

green_day

green_day

fer, naravno

l_ucija

l_ucija

fer-fak. elektrotehnike i RAČUNALSTVA.....ako znač što hoćeš,nemaš šta razmišljat...fsb ti je druga priča


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se