Igrice toplo-hladno haha

Neznam ni u koju kategoriju bi smjestila ovo pitanje, ali nema veze.
Nemam neki osobni problem, samo me nesto zanimalo, pa očekujem i cure i dečke da mi objasne neke stvari.
Znaci često puta sam naletjela na decka koji mi se svidi, i onda odjednom bude hladan, sto ja često shvatim kao da je našao drugu, da sam mu dosadila, ili što ja znam, i onda odustanem, ali onda se on vraća i opet postane divan, i on takav bude dokle god sam ja tako hladna. I tako sve u začarani krug u nedogled. Mislim da su igrice toplo-hladno neophodne zapravo, ali u granicama normale, jer u suprotnom bi to bio/bila jos jedna dosadna dobrica u nizu. Čak sam naletjela na tipa koji mi je odgovorio na poruku nakon četiri dana - povraća mi se još od toga haha, i kada sam mu ja jasno dala do znanja da je prošla baba s kolačima, on je postao najdivniji dečko kojeg znam (dafaq moment?). Dogodilo mi se već tisuću puta to. Nikako na zelenu granu. Uopće se ne razumijem u to. Zanima me, kako vi, kojiima je poznata ta igrica, očekujete da dotična osoba reagira na te vaše djetinjarije? Čemu sve to? Što vam to uopće znači? Što je tako zanimljivo u tome da je osoba distancirana i hladna, da vas ne primjećuje? Odgovorite svi koji imaju bilo kakav prijedlog, pogotovo me zanima mišljenje jačeg spola, ipak to vi češće raditr :Đ

Kawaii_Alien97

Kawaii_Alien97

Ja mrzim kad se neko distancira i ni meni ovo nije jasno.
Onakva sam kakva želim da je on prema meni - zainteresovana, fina, opuštena koliko mogu, ali ne i naporna. :)
Uvek sam u tripu da ako se ja "ohladim", da će da me zaboravi, so, yeah. :O :D


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se