Je li moguća ljubav preko interneta?

Je li moguća ljubav preko interneta i koliko ona može biti jaka..znam da će bit onakva i da neće bit problema ako se volimo..ali ne znam kako da mu vjerujem

hvala :)

Marioza

Marioza

Mislim da je ljubav nemoguća ako nekog ne upoznaš u živo. Ljudi na internetu ne pokazuju cijelu svoju osobnost i prikazuju se onakvima kakvi bi željeli biti u tuđim očima (što često nije ono kakvi stvarno jesu). Da bi nekog voljela, moraš ga upoznati.
Nemoj vjerovati, budi oprezna i oslanjaj se na svoj razum.

veksy00

veksy00

Nije ti to baš pametno pošto ga ne poznaješ. Iza ekrana može biti bilo ko, a da toga nisi svjesna. On može imati i nekog sastrane a da ti to ni ne znaš. Pruži priliku onima oko sebe

Klekica29

Klekica29

ja sam dečka upoznala na fejsu :D i nakon 4 mj smo se našli i evo, za mjesec dana će nam bit 5 godina :D :D

IronMaidenxD

IronMaidenxD

Može to biti ono sviđanje neko ali ljubav a da tu osobu nikad ne vidiš mislim da nije moguća. Iako je u vezi bitno da razgovarate, bitno je i to da se vidite i imate fizički kontakt: zagrljaji, poljupci, sve ono što vas povezuje.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se