Masturbacija

Imam 15 godina i povremeno se zadovoljavam, no ne idem daleko, samo 'mazenje' dolje. Ali poslije svakog puta mene uzasno grize savest a nisama ne znam zasto?! I tako isto posle gledanja pornica. Kako da se resim tog problemcica?

to je sve u tvojoj glavi, tak da ti ja ne mogu bas dat neki ekstra savjet..

ona_koja_place

ona_koja_place

Sve je to normalno tak da se jednostavno opusti i nemoj se opterećivati s glupostima. Ne radiš ništa loše. ;)

Annabel_Lee

Annabel_Lee

To je posljedica jako čestog stava da je masturbacija nešto sramotno i loše. Čak i ako znamo da nije tako, taj stav može podsvjesno utjecati na nas. Pokušaj se rješiti tih predrasuda koje dolaze uglavnom iz neznanja.Važno je da osvjestiš da je masturbacija potpuno prirodan i normalan čin u kojem nema ničega zbog čega bi se osjećala loše. Niti masturbacijom niti gledanjem pornića, nikome ne štetiš, samo sebi donosiš zadovoljstvo, na što imaš potpuno pravo.:)

treshtresh

treshtresh

djevojke od malena uče da su pornići nešto "gadno" i "sramotno", samim tim stvarajući nekim djevojkama poslije probleme, dok recimo momke niko ne tjera od pornića, svi žažmure na njihove pubertetske ispade. bilo kako bilo, masturbacija NIJE loša. vjeruj mi, svi to rade -- manje ili više. seksualno zadovoljstvo je osnovna ljudska potreba, isto kao hrana itd. bez obzira šta ti društo i religija govori, ti imaš pravo da samozadovoljavaš svoje tijelo kako želiš. jednog dana kad iskusiš prvi seks, biće ti lakše jer ćeš već biti upoznata sa svojim tijelom i znati ćeš reći partneru šta ti prija, a šta ne prija.

Medena19

Medena19

Javi se u imbox da ti.objasnim neke stavri da se bezz ovdi vako ne doppp..


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se