Najpopularnije u školi

Imam 13 godina i idem u sedmi razred. U mom razredu svi su podijeljeni u grupice. Imaju dvije grupe cura - popularna i "jadna". Ja sam u "jadnoj". Molim vas da mi date savjet kako da postanem popularna i bolja od ovih "popularnih" cura. Oblačim se extra ali... nema šanse, one su bolje. Želim da ja i moja prijateljica iz "jadne" grupe sa pet cura budemo najpopularnije u razredu pa čak i u školi.

Znamo da ti ovo trenutno neće pomoći, no doći će trenutak u tvom životu (i životima tvojih "jadnih" prijateljica) kada ti ovo više neće biti nimalo zanimljivo ni važno. Ipak, kako ti je trenutno očito vrlo bitno da se uzdigneš na ljestvici popularnosti, predlažemo ti da se aktiviraš sa svojim prijateljicama i učiniš nešto inovativno i zabavno za cijeli svoj razred. To je najbolji način da svima pokažeš kako si zabavna, kreativna, pametna i društvena djevojka. Jer to su odlike popularnih cura, a ne (kako si i sama dobro primijetila) način odijevanja ili glazba koju slušaš.

Trenutno nemaš ideja što bi mogla učiniti za svoj razred? Evo nekoliko prijedloga koji mogu poslužiti kao ogledni primjerci za sve ono što bi mogla i htjela raditi:

1. Pronađi neku zanimljivu izložbu/predstavu/muzej vezan za gradivo koje trenutno učite u drugom gradu i potakni razred i nastavnika na odlazak na zajedničku ekskurziju. Nastavniku će se svidjeti jer je edukativnog sadržaja i jer sama inicijativa dolazi od učenika, a ti ćeš se proslaviti kao cura koja je cijeli razred na dan 'izvukla' s nastave i inicirala nezaboravni izlet.

2. Osnuj grupu navijačica razrednog sportskog tima. Uključi frendice ali i 'popularne' cure, osmislite koreografiju i nekoliko zgodnih slogana kojima ćete bodriti svoje sportaše na natjecanjima. Okupi ih jednom tjedno i saslušaj sve prijedloge i ideje – ti si ipak šefica.

3. Napravi grupu svog razreda na Facebooku koju ćeš sama redovito administrirati. Pozovi u nju sve ljude iz svog razreda, uploadaj slike s mobitela kojim ćeš svakodnevno zabilježiti par najzabavnijih trenutaka u razredu, zabilježi provale učenika na satu... Možeš komentirati i nadolazeće ispite, poželjeti sreću onima koji idu na natjecanja ili čestitati Marku jer je najbolje riješio ispit iz kemije. Postani razredna izvjestiteljica, budi zabavna i aktualna. Nema šanse da te ne primijete ;)

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se