Razlika u godinama, molim vas pomozite!

Evo vec duže vrijeme gotovo godinu dana mi se sviđa jedna cura, pričamo svako malo preko wappa, zezamo se, lajka mi slike i ja njoj i stvarno je volim. Ne znam sto ona točno osjeća prema meni ali volio bih napraviti prvi korak i pozvati je na piće pa što bude. Jedini problem je sto ona ima 16 a ja 19 godina uskoro ću 20 za mjesec dana. Cura je za svoje godine jako zrela, i sada ne znam kako cure gledaju na to, znam da se ta razlika nece kasnije osjetiti, ali zanima me vaše mišljenje, da li da cekati da napuni 17 sljedece proljece pa onda krenem ozbiljno s njom ili da sada krenem?

Crazy_panda1738

Crazy_panda1738

Kreni sad po meni tri, četiri godine razlike nije puno još posebno ako se dobro slažete.Bolje je da kreneš odmah da nebi ona nekog drugog sebi našla do proljeća


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se