Što da uradim?

Da ne duljim. Lezbijka sam i mlađa sestra mi ide na firmu ove godine. Sestra mi želi župnika za firmanog kuma. Taj župnik je homofobičan i vjerojatno bi me spalio kao što je crkva palila žene za koje su mislili da su vještice da zna da sam lezbijka, od kad hodam u crkvu govorio je protiv toga i ja sam bila naivna i mislila sam da sam bolesna, monstrum, da ne zaslužujem živjeti. Pala sam u depresiju i pokušala se ubiti čak. Sada kad sam se prihvatila i kad sam shvatila istinu da nisam sve ono za što me se optužuje, ne mogu reći da blistam od sreće jer predugo sam bila u depresiji i posljedice su ostale. Do svega toga ne bi došlo da nema tog župnika, a sada ga moja sestra (ne zna da sam lezbijka) želi za kuma, a ja sam prestravljena sada, teoretski ćemo mi biti u rodu i ja moram razgovarati s njim, željela ja to ili ne. Što da sad radim? Ne mogu još razočaranja podnijeti, ne više... Da li da kažem sestri sve ovo ili što? Molim vas pomozite mi, gotova sam ako me pita zašto ne dolazim više u crkvu jer ja ne mislim više lagati o svojoj seksualnosti ako me netko to pita, kad mi netko postavi takvo pitanje, iskreno mu odgovorim jer laganje će me ubiti :(

luna_lu23

luna_lu23

Pa mislim da je bolje izbjeći problem tako što ćeš reći istinu.Nekad ćeš u svom životu morati reći sestri da si lezbijka i to je sasvim okey.Samo mislim da nema potebe da za kuma imaš župnika koji te ne shvać a i zbog kojeg si pala u depresiju.Svakako ne skrivaš da si lezbijka i mislim da nema smisla da se patiš sa kumom kojeg ne želiš u svom životu.

lauraa10

lauraa10

I ja sam lezbijka i najbolje ti je to otvoreno reci jer ako si sto posto sigurna da je tako kad tad ces im morati reci. Vjerujem da ce te sestra razumjet kad joj sve ispricas i nece ga uzeti za kuma. I opusti se,nema razloga padati u depresiju zbog togaa

Annabell_

Annabell_

Kad si već priznala istinu samoj sebi,vrijeme i da priznaš drugima jer će se to kad tad saznati.Najprije trebaš razgovarati sa sestrom i njoj priznati te pokušati objasniti. Vjerujem da te shvatiti.

Little_wolfie

Little_wolfie

Ovo nije o tebi nego tvojoj sestri, to je njen izbor, a ne tvoj. Radis dramh od toga bez veze, a uopce se ne radi o tebi.

Autor

Autor pitanja

Hvala svima i slažem se s vama, mislim da ću joj reći, nadam se da će me prihvatiti :D
Little_wolfie da, svjesna sam toga, jer da se radi o meni, ne bi ni pomislila da postavim ovo ovdje, ali ovo je njezina stvar koja će utjecati na mene i malo sam zbunjena zbog toga pa sam postavila zato ovo pitanje... Pretpostavljam da si hetero pa ne znaš kako mi je, ali zamisli da je tebe netko, ne znam što, recimo da te netko silovao i kasnije saznaš da će ta osoba postati dio tvoje obitelji, a da te se ni ne pita, kakva bi bila tvoja reakcija? Ali hvala, svejedno :)


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Slična pitanja:

Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se